Φθινόπωρο 2019: 22 υπέροχες ιδέες για τετράγωνο μανικιούρ με στρογγυλεμένες γωνίες

Μανικιούρ: Τα είδη των μανικιούρ είναι πολλά. Έχουν τρίγωνο, οβάλ και τετράγωνο σχήμα. Επίσης, μπορεί να έχουν τετράγωνο σχήμα, με στρογγυλεμένες γωνίες. Το μόνο που χρειάζεται κάποια κοπέλα είναι να έχει όρεξη για να δίνει στα νύχια της, το σχήμα που επιθυμεί.

Ωστόσο, το σημερινό άρθρο θα επικεντρωθεί στο τετράγωνο μανικιούρ και συγκεκριμένα, εκείνο με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Πέρα από τα σχέδια για μικρά, αλλά και μεγάλα νύχια, θα υπάρχουν επίσης και προτάσεις που θα αφορούν και τα δύο. Μάλιστα, οι τελευταίες προτάσεις απευθύνονται αποκλειστικά για το πως μπορούν να φτιάξουν τα νύχια τους, οι εργαζόμενες γυναίκες.

Μανικιούρ: Ακολουθούν αναλυτικά πολλές και έξυπνες ιδέες για τετράγωνα νύχια με στρογγυλεμένες γωνίες:

Κοντά νύχια: Όσον αφορά τα κοντά νύχια, σε αυτά ταιριάζει περισσότερο, η μονοχρωμία. Σε περιπτώσεις που η ρίζα των νυχιών είναι μακριά, μπορεί μια γυναίκα να κάνει ό,τι σχέδιο επιθυμεί. Ωστόσο, καλό θα ήταν να επιδιώξετε τη ματ απόχρωση, διότι είναι της μόδας. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια γυναίκα μακριά νύχια για να τα αναδείξει. Μπορεί κάλλιστα να το πετύχει και με τα μικρά. Το μόνο που χρειάζεται γι’ αυτό, είναι να έχει φαντασία. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Μακρυά νύχια: Όσον αφορά τις γυναίκες με τα μακριά νύχια, καλό θα ήταν να δοκιμάσουν διάφορα σχέδια και χρώματα. Μπορείτε να δοκιμάσετε διχρωμίες ή φωσφοριζέ χρώματα. Το μήκος τους μπορεί να σε βοηθήσει να δοκιμάσεις περισσότερα πράγματα. Επίσης, όσον αφορά το σχέδιο (σ.σ. τετράγωνο μανικιούρ με στρογγυλεμένες γωνίες), αυτό σου προυσφέρει μεγαλύτερες επιφάνειες για σχέδια. Βάλε, λοιπόν, χρώμα στο καλοκαίρι σου!

Προτάσεις για κοντά, αλλά και για μακρυά νύχια:

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours