Αν και η άνοιξη που μας πέρασε είχε ως θέμα της το floral το καλοκαίρι φέρνει άλλα σχέδια, πιο λαχταριστά. Πέρυσυ είδαμε τα ηλιοτρόπια πάνω σε όλα τα ρούχα μας και φέτος ήρθε η σειρά των κερασιών. Υπάρχει σε όλα τα σχέδια ρούχων ακόμη και στα εσώρουχα, είναι cute και girly και σας το προτείνουμε!

Sundress

Το τέλειο φόρεμα για το καλοκαίρι, κυριαρχείται από κεράσια και σας κάνει αμέσως πιο retro, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας.

Μπλουζάκι

Από την άλλη πλευρά μια μπλούζα με κεράσια συνδυάζεται με πάρα πολλά. Ένα τζιν, ειδικά το λευκό, ένα σορτσάκι ακόμη και μία φούστα. Προτιμήστε ένα crop πουκάμισο με κεράσια για πιο καλοκαιρνό look.

Μαγιό

Το μαγιό είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά κι αυτό γιατί είναι παιχνιδιάρικο το σχέδιο του κερασιού επάνω του και μετατρέπει κάθε γυναίκα σε vintage icon.

Σορτς

Για τους ίδιους λόγους plus ότι είναι και το πιο άνετο ρούχο του καλοκαιριού διαλέξτε ένα σορτσάκι με print ή ακόμη και με πλεγμένα κερασάκια.

Καπέλο

Όπως έχουμε πει το bucket καπέλο είναι φέτος στη μόδα και για όσες ένα απλό δεν σας αρέσει εμείς προτείνουμε να διαλέξετε ένα με κερασάκια!

 

της Αναστασία Παπαδόπουλου

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours