Το ρούχο που θα φορεθεί πολύ αυτό τον χειμώνα

Κομψό και διαχρονικό, δεν λέει να φύγει από τη μόδα

Ένα από τα πράγματα που έκανε η Όντρεϊ Χέπμπορν σε επίπεδο στιλ είναι να καθιερώσει ένα από αυτά τα κομμάτια που παίζει ανελλιπώς στη μόδα εδώ και δεκαετίες.

Για το θρυλικό ζιβάγκο ο λόγος, που θα φορεθεί ξανά πολύ και αυτό τον χειμώνα, ως ένα κλασικό κομμάτι που ενσωματώνεται ιδανικά σε κάθε στιλ, όσο προσωπικό κι αν είναι.

Το πουλόβερ θα πάρει λοιπόν σιγά σιγά τα ηνία και ο γιακάς του θα πρέπει να είναι γυριστός για να προκριθεί στην κατηγορία των ζιβάγκο.

Κι όταν λέμε πια ζιβάγκο, ξεχάστε το αδιάφορο μαύρο ζιβάγκο, καθώς πλέον εννοούμε μια τεράστια πληθώρα και ποικιλία σχεδίων, υφάνσεων και υλικών, από τα στενά και εφαρμοστά μέχρι αυτά με τη λεπτή πλέξη.

Εντάξτε στην γκαρνταρόμπα σας τo oversized ζιβάγκο, συνδυαζόμενο ιδανικά με στενό παντελόνι, μη φοβάστε τα έντονα χρώματα και αγαπήστε το κασμίρ. Ένα κασμιρένιο ζιβάγκο είναι όσο πιο σικ παίρνει.

Αν θέλετε πιο cosy εμφάνιση, τα πλεχτά ζιβάγκο με την έντονη ύφανση είναι εδώ η ιδανική επιλογή, ειδικά αν παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές.

Σοφιστικέ και κομψό, το ζιβάγκο μπορεί να φορεθεί άνετα και με ιδιαίτερα σχέδια πάνω του, αλλά και πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Για το κατιτίς παραπάνω στο ντύσιμο…

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours