Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είσαι με το αγόρι σου δε θα πρέπει να σταματάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου όταν βγαίνετε μαζί.  Στους άντρες αρέσει να έχουν δίπλα τους μια κοπέλα που τραβάει τα βλέμματα, ακόμα κι αν δε το παραδέχονται. Το πρόβλημα του τι να φορέσεις σε ραντεβού με το αγόρι σου λοιπόν αφορά όλες μας! Είτε είμαστε σε μία νέα, είτε σε μακροχρόνια σχέση χρειαζόμαστε στιλιστικές ιδέες για τα ραντεβού με το αγόρι μας!

Outfits για έξοδο με το αγόρι σου!

Γυναικεία Outfit για Πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού προκαλεί σε πολλές από εμάς πολύ άγχος! Πράγματι, η επιλογή του τέλειου outfit για το πρώτο ραντεβού δεν είναι εύκολη απόφαση. Όλοι ξέρουμε ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει γι΄αυτό και θέλουμε να είναι θετική! Επίλεξε λοιπόν σύνολα που ξέρεις ότι σε κολακεύουν και σου πάνε, προσέχοντας να μην είσαι προκλητική. Ένα αέρινο μίνι φόρεμα, μια θηλυκή φούστα με στενό μπλουζάκι, ένα παντελόνι με crop μπλουζάκι είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

πρώτο ραντεβού λεοπάρ φούστα animal print μαύρη μπλούζα φορέσεις ραντεβού με αγόριπρώτο ραντεβού κοντό φόρεμα ψάθινη τσάνταπρώτο ραντεβού μακρύ ριγέ φόρεμαπρώτο ραντεβού κοντό φόρεμα πορτοκαλί ψηλοτάκουνα πέδιλα φορέσεις ραντεβού με αγόριπρώτο ραντεβού φλοράλ κοντό φόρεμαπρώτο ραντεβού τζιν jean κοντή μπλούζα πουκάμισο crop φορέσεις ραντεβού με αγόρι

Συνδυασμοί ρούχων για Μακροχρόνια σχέση

Μπορεί να είσαι χρόνια μαζί με το φίλο σου και να σου φαίνεται περιττό το να δώσεις πολλή σημασία στο τι θα φορέσεις όταν βγείτε μαζί αλλά πίστεψέ με δεν είναι! Καθώς νιώθεις πιο άνετα μέσα στη σχέση, τα πράγματα γίνονται πιο χαλαρά και δεν περιποιείσαι όσο στην αρχή. Αυτό βέβαια είναι συχνά και ένα παράπονο των ανδρών στις μεγάλες σχέσεις! Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεγμένη αλλά να μη φοβάσαι να δείξεις ακριβώς ποια είσαι και τι σου αρέσει. Εξάλλου πλέον ο σύντροφός σου γνωρίζει καλά την προσωπικότητά σου. Ένα στιλάτο τζιν με T-shirt με τα αγαπημένα σου πέδιλα, ένα cocktailφόρεμα ή μια άνετη ολόσωμη φόρμα μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου κι εσύ να νιώθεις απόλυτα άνετα με αυτά!

ραντεβού μακροχρόνια σχέση κίτρινο φόρεμα μακρύραντεβού μακροχρόνια σχέση τζιν σανδάλια ραντεβού μακροχρόνια σχέση jupe culotte crop μπλουζάκιραντεβού μακροχρόνια σχέση ολόσωμη φόρμα ψηλά τακούνιαραντεβού μακροχρόνια σχέση άσπρο παντελόνι ριγέ μπλούζαμακροχρόνια σχέση φούστα λεοπάρ animal print t-shirt

Γυναικεία ρούχα για Πρόσφατη σχέση

Είσαι στην αρχή της σχέσης, δηλαδή στη φάση που θέλεις να γίνεσαι όμορφη για τον άλλο, να βγαίνετε συχνά μαζί και να τον εντυπωσιάζεις καθημερινά; Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις στο τι να φορέσεις όταν βγεις ραντεβού με το αγόρι σου είναι να μην καταφύγεις σε υπερβολές. Είστε ακόμα στη φάση που ο ένας προσπαθεί να μάθει τον άλλο οπότε είναι καλύτερα να φοράς outfits που αντικατοπτρίζουν πραγματικά το στυλ σου. Το κλασσικό τζιν με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα κοντό αλλά φαρδύ φόρεμα, ένα παντελόνι με crop πουκάμισο θα σε βοηθήσουν να τονίσεις τη θηλυκή σου πλευρά.

ραντεβού αρχή σχέσης τζιν παντελόνι κοντό πουκάμισο crop φορέσεις ραντεβού με αγόριραντεβού αρχή σχέσης κίτρινο φόρεμα κοντό ψηλά τακούνιαραντεβού αρχή σχέσης τζιν παντελόνι ψηλά τακούνια πέδιλα φορέσεις ραντεβού με αγόριραντεβού αρχή σχέσης ριγέ φόρεμα πέδιλα φορέσεις ραντεβού με αγόριραντεβού αρχή σχέσης άσπρο παντελόνι crop μπλουζάκιραντεβού αρχή σχέσης ολόσωμη φόρμα ριγέ κόκκινο άσπρο

Δες επίσης: Πώς θα δείχνεις εντυπωσιακή στο πρώτο ραντεβού!

Όποιο κι αν είναι το στάδιο της σχέσης, το σημαντικό είναι να αισθάνεσαι εσύ όμορφα με αυτό που φοράς. Και φυσικά να μην ξεχνάς να παραμένεις πιστή στο προσωπικό σου στυλ! Μόνο τότε θα αποπνέεις αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητη!

Πηγή:womanslife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours