Η Σουζάνα Μουρ ισχυρίζεται ότι ο Τζακ Νίκολσον θαύμαζε τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητά του.

Ως θαυμαστή του Χίτλερ κατηγορεί τον Τζακ Νίκολσον πρώην ερωμένη του.

Ο λόγος για την 74χρονη σήμερα Σουζάνα Μουρ η οποία ισχυρίζεται ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Νίκολσον τη δεκαετία του ’70. Όπως υποστηρίζει η ίδια, η σχέση τους ξεκίνησε όταν της πρότεινε να εργαστεί στο πλάι του ως «αναγνώστρια σεναρίων». Οι δυο τους άρχισαν να συναντιούνται μια φορά την εβδομάδα στο σπίτι του ηθοποιού για να συζητούν τα σενάρια που είχε διαβάσει για εκείνον.

Στην αυτοβιογραφία της που κυκλοφορεί με τον τίτλο ”Miss Aluminium”, η Μουρ ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός θαύμαζε τον Χίτλερ για την «αποφασιστικότητά» του.

«Μου είπε πως έπρεπε να θαυμάζω τον Χίτλερ. Έγινα έξαλλη»

Στο απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο The Sunday Times Magazine η Μουρ αναφέρει: «Η μοναδική φορά που διαφώνησα μαζί του ήταν όταν μου είπε πως έπρεπε να θαυμάζω τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητα του, επειδή ο Χίτλερ ήταν προσηλωμένος στους στόχους του και πιστός στις πεποιθήσεις του. Αυτό με εξαγρίωσε. Έγινα έξαλλη».

Η Μουρ συνεχίζει αναφέροντας: «Φοβόμουν να διαφωνήσω μαζί του. Όσο καλός και τρυφερός ήταν τότε με τις γυναίκες, άλλο τόσο έδειχνε αδυναμία για τους τυράννους».

Η 74χρονη αποκαλύπτει επίσης ότι ο Τζακ Νίκολσον θαύμαζε και τον Μέγα Ναπολέοντα, τον οποίο χαρακτήριζε ιδιοφυΐα: «Φοβόμουν να διαφωνήσω μαζί του, το σατανικό, πλατύ χαμόγελό του, μου θύμιζε τον λύκο που έφαγε την Κοκκινοσκουφίτσα…».

Πηγή: reader.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours