Τίποτα δεν έρχεται μεταξύ του Keith Richards και των «comfies» του

Ο Κιθ Ρίτσαρντς δεν μπορεί να πάρει ικανοποίηση – εκτός αν φοράει τις ιδρώτες του.

Ερωτηθείς για το πανδημικό του στυλ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο GQ, ο εμβληματικός 76χρονος κιθαρίστας Rolling Stones είπε ότι η εμφάνισή του στο σπίτι περιστρέφεται γύρω από «πολύ άνετα ρούχα. Πολύ απλό, δεν ντύνομαι. ”

Αυτό σημαίνει ιδρώτες – «τους αποκαλώ comfies», διευκρίνισε. «Πολύ μεγάλα μαλακά πράγματα. Και μερικές μπότες Uggy. ”

Ναι, ακόμη και ο Ρίτσαρντ λατρεύει τις χαρακτηριστικές μπότες του προβάτου Ugg, τις οποίες περιέγραψε ως «τα πράγματα που μοιάζουν με αγρότες».

Αλλού στη συνέντευξη, ο μουσικός συζήτησε την επανέκδοση του σόλο άλμπουμ του “Live at the Hollywood Palladium” με το συγκρότημά του το X-Pensive Winos (από τις 13 Νοεμβρίου) και τα σχέδια των Rolling Stones για την 60η επέτειό τους το 2022.

«Λοιπόν, τα σχέδια είναι να εξακολουθούν να είναι όλα ζωντανά», είπε. «Πρώτα απ ‘όλα, θα περάσω φέτος και θα δω πώς θα χειριστούμε τον επόμενο χρόνο. Επειδή νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερα προβλήματα από έναν εορτασμό των Rolling Stones. Αν και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε όλοι εδώ, αλλά θα το αφήσω σε αυτό αν μπορώ. ”

Όσο για την φαινομενική αθανασία του Ρίτσαρντς μετά τα χρόνια του καπνίσματος, του ποτού, των ναρκωτικών και του πάρτι;

«Κάθε μέρα είναι απόλαυση», είπε. «Θέλω να πω, δεν θέλω να αψηφήσω τις προβλέψεις κανενός και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει. Αλλά θα κλαίω όταν κάνω απατεώνες και όλοι θα ξέρουν. “

About Post Author

+ There are no comments

Add yours