Ποζάρει χαμογελώντας γλυκά με τον γιο του και τη σύντροφό του

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του θρύλου του κινηματογράφου Σον Κόνερι, ο οποίος έσβησε ήσυχα στον ύπνο του, περιτριγυρισμένος από τους δικούς του και αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά από ταινίες που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους.

Από εχθές αμέτρητα είναι τα μηνύματα στα social media που αποτίουν φόρο τιμής στον εξαιρετικά ταλαντούχο Σκωτσέζο, ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν για να κατακτήσει διεθνή καταξίωση και τον τίτλο του «Σερ», αποδεικνύοντας ότι ο καθένας μπορεί να πετύχει αρκεί να έχει χάρισμα και βούληση.

Εκτός από το «αντίο» συναδέλφων και χιλιάδων θαυμαστών, συγκινούν τα λόγια της χήρας του εμβληματικού σταρ, Μισελίν Ροκμπρίν, η οποία αποχαιρέτισε τον επί 45χρόνια αγαπημένο της αποκαλύπτοντας ότι το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με την άνοια. Την ίδια ώρα, η Daily Mail δημοσιεύει την τελευταία ίσως φωτογραφία που τράβηξε ο Κόνερι, στην οποία αποτυπώνεται μια γλυκιά οικογενειακή στιγμή: Ο ίδιος να ποζάρει με τον γιο του Τζέισον στα 89α γενέθλιά του.
sean-ekso
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να χαμογελά γλυκά σηκώνοντας τον δείκτη του χεριού του ψηλά στον αέρα, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του και η σύντροφός του Τζέισον, Φιόνα Άπτον.

Ο γιος του σταρ έκανε την εξής δήλωση εχθές στο BBC σχετικά με τον χαμό του πατέρα του: «Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε το τεράστιο συμβάν, αφού είναι ακόμα πάρα πολύ πρόσφατο, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας μου δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια θλιβερή μέρα για όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τον μπαμπά μου και μια μεγάλη απώλεια για όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που απολάμβαναν το υπέροχο χάρισμα που είχε ως ηθοποιός».

Εκατοντάδες ηθοποιοί και συντελεστές ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Κόνερι τον αποχαιρέτισαν εχθές με αναρτήσεις social media. Από τα σχόλια ωστόσο μη συγγενών του γοητευτικού στάρ ξεχωρίζει εκείνο του «νυν» Τζέιμς Μποντ, που ανέδειξε τη σημαντική συμβολή του Σκωτσέζου ηθοποιού στη διαμόρφωση του κινηματογράφου όπως τον ξέρουμε και τον απολαμβάνουμε σήμερα. «Ο Σερ Σον Κόνερι θα μείνει στη μνήμη μας ως Τζέιμς Μποντ αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Καθόρισε μια ολόκληρη εποχή και ένα στυλ. Το έξυπνο χιούμορ και η γοητεία που έβγαζε στη μεγάλη οθόνη μπορούν να μετρηθούν μόνο με mega watt. Βοήθησε να δημιουργηθεί το σύγχρονο blockbuster. Θα συνεχίσει να επηρεάζει ηθοποιούς και δημιουργούς ταινιών για πολλά ακόμη χρόνια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Όπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει γήπεδο γκολφ», δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours