Το ντοκιμαντέρ «Οι Εννές Ζωές του Οzzy Osbourne», έρχεται μέσα από πολλές αποκαλύψεις να επιβεβαιώσει πως ο Οzzy δεν είχε μια συνηθισμένη ζωή αφού και ο ίδιος δεν αποτελεί μια συνηθισμένη προσωπικότητα.

Μια από τις αποκαλύψεις αυτές έχουν να κάνουν με την απόπειρα που έκανε να σκοτώσει τη σύζυγό του, Sharon 31 χρόνια πριν και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Κι αν νομίζετε ότι αυτό είναι το σοκαριστικό στο συγκεκριμένο συμβάν κάνετε λάθος. Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο εν ζωή θρύλος της μέταλ, Ozzy Osbourne. παραδέχτηκε πως εκείνη τη στιγμή ένιωσε ανείπωτη γαλήνη.

Συγκεκριμένα, ήταν το 1989, όταν το αστέρι της heavy metal σκηνής τελώντας σε ντελίριο λόγω ουσιών επιχείρησε να στραγγαλίσει τη γυναίκα του ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και από τις αρχές.

Μιλώντας για άγνωστες πτυχές της ζωής τους στο ντοκιμαντέρ το ζευγάρι ανακάλεσε τα όσα συνέβησαν εκείνη την εφιαλτική νύχτα, με τη Sharon να ξαναζεί τον τρόμο, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Σύμφωνα με την 67χρονη τηλεπερσόνα, ο Ozzy μπήκε στο δωμάτιο που διάβαζε και έκατσε απέναντί της σε έναν καναπέ με ένα πολύ περίεργο ύφος στο πρόσωπό του.

«Έφτασε σε ένα σημείο που πήρε εκείνο το βλέμμα – τα παραθυρόφυλλα ήταν κλειστά – και εγώ δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί του και εκείνος απλά έλεγε ότι “αποφασίσαμε ότι πρέπει να πεθάνεις”». Αμέσως, η ίδια πανικοβλήθηκε και προτού προλάβει να αντιδράσει εκείνος της όρμησε και την έριξε στο πάτωμα προσπαθώντας να τη στραγγαλίσει.

Παρά τη βιαιότητα της στιγμής της φαινόταν εξαιρετικά ήρεμος, όπως διηγείται η Sharon.

Χωρίς να ξέρει τι κάνει σύρθηκε πιο πέρα και πάτησε το κουμπί πανικού. Λίγο αργότερα, το σπίτι είχε γεμίσει από αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο Osbourne επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε η σύζυγός του ανέφερε: «Ένιωσα πιο ήρεμος από όσο είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Ήμουν γαλήνιος. Δεν είναι, βέβαια, ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματά μου».

Μετά το περιστατικό ο πασίγνωστος frontman των Black Sabbath υποβλήθηκε σε εξάμηνη θεραπεία ώστε να συλλογιστεί τις πράξεις του δίνοντας χρόνο στη Sharon ώστε να αποφασίσει εάν ήθελε ή όχι να διαλύσει τον γάμο τους.

Ανακαλώντας τα λόγια της, όταν τελικά τον είδε η Sharon αναφέρει στο ντοκιμαντέρ:

«Μετά την επίθεση του είπα ότι δεν θέλω τα λεφτά του αλλά αν επιχειρήσει ξανά κάτι παρόμοιο τότε ή θα τον σκοτώσω ή θα με σκοτώσει. “Το θες αυτό για τα παιδιά μας;” τον ρώτησα».

31 χρόνια μετά όμως και παρά τα πολλά σκαμπανεβάσματα που έχει περάσει ο γάμος τους, το ζευγάρι παραμένει μαζί.

Πηγή:govastileto.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours