Σε σοκ πασίγνωστη τραγουδίστρια: Ο πατέρας της έπεσε νεκρός από τροχαίο

H star έχει πάθει σοκ.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες οι εγκυμοσύνες να κυριαρχούν στον κόσμο της showbiz σκορπώντας παντού χαρμόσυνα νέα και θετικά συναισθήματα, αλλά δυστυχώς υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος.

Δυσάρεστα νέα για τη Nicki Minaj, η οποία έχασε τον πατέρα της, Robert Maraj, σε ηλικία μόλις 64 ετών. Ο άτυχος πατέρας της ράπερ χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα, το οποίο έπεσε επάνω του, την ώρα που περπατούσε σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Long Island της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο πατέρας της Nicki Minaj έχασε τη μάχη με τη ζωή το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου σε τοπικό νοσοκομείο, καθώς υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της προηγούμενης μέρας.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του πατέρα της Nicki Minaj

Σύμφωνα με όσα στοιχεία επισημοποίησε η τοπική αστυνομία της επαρχίας Nassau, ο 64χρονος χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα περίπου στις 6 το απόγευμα ενώ περπατούσε μόνος του. Ο Robert Maraj εγκαταλείφθηκε αβοήθητος από τον οδηγό, η δράση του οποίου ιχνηλατείται. Η έρευνα που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν διευκολύνεται από τους μάρτυρες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δώσουν στις αρχές κάποια σαφή περιγραφή του υπόπτου. Σύμφωνα με το TMZ, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν αυτόπτες μαρτυρίες για το όχημα και κανείς δεν έχει προσέλθει για να δώσει περιγραφή του αυτοκινήτου που σκότωσε τον 64χρονο.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της Joseph Carozza στο USA TODAY. Η ίδια η Nicki Minaj δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση. Η ανακοίνωση των αρχών δεν αναφέρει ότι ο Robert Maraj ήταν πατέρας της Nicki Minaj. Ωστόσο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως επρόκειτο για τον πατέρα της.

 

 

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours