Χείμαρρος ήταν η Σαρλίζ Θερόν στην πρόσφατη συνέντευξή της στον Χάουαρντ Στερν, με αφορμή την επερχόμενη ταινία της «The Old Guard».

Εκτός από το ξεκαθάρισμα που έκανε αναφερόμενη στη σχέση της με τον Σον Πεν, η ηθοποιός ξέσπασε εκστομίζοντας μερικά… «γαλλικά» όταν θυμήθηκε τον Στίβεν Σιγκάλ.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Στερν σχετικά με την προετοιμασία που κάνει για τις σκηνές μάχης στις ταινίες δράσης, η Θερόν απάντησε ότι βλέπει βιντεάκια του Σιγκάλ στο διαδίκτυο.

«Τη νύχτα βλέπω στο διαδίκτυο ανθρώπους να παλεύουν και πάντα πέφτεις πάνω στο παράξενο βίντεο του Σιγκάλ να “αγωνίζεται” στην Ιαπωνία, αλλά δεν το κάνει πραγματικά. Είναι απλώς απίστευτα υπέρβαρος και σπρώχνει κόσμο. Είναι υπέρβαρος και με το ζόρι παλεύει… ψάξ’το είναι γελοίο. Τους σπρώχνει από το κεφάλι. Είναι εντελώς στημένο. Δεν έχω πρόβλημα να τον βρίσω γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@@#σου!», ξέσπασε οργισμένη.

Θυμίζουμε ότι ο 68χρονος ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών έχει βρεθεί στη δίνη του κινήματος #MeToo καθώς έχει κατηγορηθεί για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εναντίον αρκετών διάσημων γυναικών.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours