Ρις Γουίδερσπουν: Η κόρη της τής μοιάζει απίστευτα

Ρις Γουίδερσπουν: Η κόρη της Ρις Γουίδερσπουν και του Ράιαν Φιλίπ, Έιβα, γίνεται σήμερα 21 και είναι ίδια η μαμά της. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση των δυο γυναικών, αλλά και η κοινή αισθητική για τα μαλλιά, το μακιγιάζ και τα ρούχα, που επιτείνει αυτή την αίσθηση. «Πώς είναι δυνατόν αυτό το μικρό κορίτσι να είναι σήμερα 21; Χαρούμενα γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι που έχει εξελιχθεί σε μια απίστευτη νέα γυναίκα», έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

«Η καλοσύνη της, η συμπόνια της και η τεράστια καρδιά της δεν σταματούν ποτέ να με εκπλήσσουν. Έιβα δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω πόσο περήφανη είμαι για όλα όσα έχεις ήδη κατακτήσει», συνέχισε η ηθοποιός. «Ανυπομονώ να δω όλα τα καλά που θα φέρεις σε αυτό τον κόσμο. Σε αγαπώ πολύ».

Η απάντηση της Έιβα

Η Έιβα ευχαρίστησε τη μητέρα της και έγραψε σε ένα σχόλιο πως την αγαπά. Η αδυναμία που της έχει είναι όμως εμφανής και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram που έχει μοιραστεί αρκετές φορές φωτογραφίες της γράφοντας λόγια εκτίμησης και αγάπης.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours