Περιποίηση ποδιών : οι καλύτερες κρέμες

Τώρα που ο καιρός ανοίγει και ήρθε η ώρα να βγάλετε τα πόδια σας ελεύθερα στον ήλιο με σανδάλια και άλλα ανοιχτά  παπούτσια μακριά από την πίεση των κλειστών, ήρθε και η ώρα να φροντίσετε όχι μόνο τα νύχια σας αλλά και τα πέλματά σας. Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τις καλύτερες κρέμες ποδιών και πελμάτων για το 2019 που θα σας βοηθήσουν σε αυτή την αλλαγή κλίματος και γκαρνταρόμπας.

Η  L’Occitane Shea Butter Foot Cream μία κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης με shea butter που της δίνει ένα extra boost στην δράση της κατά της ξηρότητας και των κουρασμένων άκρων. Από την άλλη αν τα πόδια σας έχουν ρωγμές από την ξηρότητα και σας πονάνε επιλέξτε την Soap & Glory Heel Genius που αποτελείται από γλυκερίνη, πορτοκάλι, λεμόνι και macadamia oil.  Τώρα εάν θέλετε μία πιο φυσική επιλογή μπορείτε να διαλέξετε την Gehwol Foot Care Soft Feet που περιέχει γάλα και μέλι. Ή και την Ahava Mineral Foot Creamπου περιέχει και αυτή προιόντα όπως αβοκάντο, αμύγδαλο και jojoba oils.

 

Για να συνδυάσετε την ξηρότητα στα πόδια αλλά και τους αγκώνες υπάρχει η  Glytone Ultra Softening Heel & Elbow Cream που αφαιρεί άμεσα τα μαύρα σημάδια ξηρότητας από το δέρμα και το καθαρίζει. Για τα πόδια που δε χρειάζονται τόση περιποίησης αλλά άμεση αναζωογόνηση έρχεται η  Nailtiques Avocado Foot Crème με αβοκάντο που τα αφήνει απαλά από την πρώτη της εφαρμογή στο δέρμα. Μέλι, παπάγια και ανανάς σε συνδυασμό με κανέλα. Όχι δεν είναι φρουτοσαλάτα αλλά η κρέμα FarmHouse Fresh Honey Heel Glaze που βοηθάει στην απολέπιση των πελμάτων. Τέλος η Barielle Rejuvenating Foot Cream είναι κατάλληλη και για την απολέπισή τους αλλά και την εξαφάνιση των ρωγμών του πέλματος.

της Αναστασία Παπαδοπούλου

About Post Author

+ There are no comments

Add yours