Ο Pierce Brosnan είναι ένας περήφανος μπαμπάς.

Ο 67χρονος ηθοποιός γιόρτασε την αποφοίτηση του γιου του Dylan από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας την Κυριακή, λίγες μέρες μετά το USC πραγματοποίησε μια εικονική έναρξη για την τάξη του 2020 λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

«Συγχαρητήρια Dylan για την αποφοίτησή σας και τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα στη Σχολή Κινηματογραφικών Τεχνών USC», ο Brosnan έγραψε τις οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram. «Πηγαίνετε σε αυτόν τον νέο κόσμο και κάντε τον δικό σας. Να είστε άφοβοι, θαρραλέοι και γενναιόδωροι. Αγάπη, μπαμπά. ”

Η σύζυγος του Brosnan 19 ετών, η Keely Shaye Smith, γιόρτασε επίσης το επίτευγμα του Dylan με ξεχωριστό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συγχαρητήρια στον Dylan Thomas για την αποφοίτησή σας από την #USC School of Cinematic Arts! Class Κατηγορία Bravo # 2020 #quarantinelife », δημοσίευσε στο Instagram.

Εκτός από τον Dylan, 23 ετών, ο Brosnan και ο Shaye Smith, δημοσιογράφος και συγγραφέας, μοιράζονται τον 19χρονο γιο του στο Παρίσι. Και οι δύο άνδρες υπηρέτησαν ως πρεσβευτές της Χρυσής Σφαίρας φέτος.

«Η μαμά μας μας τηλεφώνησε όταν ήμασταν και οι δύο στο σχολείο κινηματογράφου», είπε ο Dylan σε συνέντευξη του 2019 με το Variety. «Βγήκαμε έξω από την τάξη για να πάρουμε το τηλεφώνημα και είπε ότι σας ζητήθηκε να είστε πρεσβευτές της Χρυσής Σφαίρας και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, ήμασταν πάνω από το φεγγάρι».

Οι Brosnan και Shaye Smith δεν είναι οι μόνοι γονείς διασημοτήτων που γιορτάζουν αποφοίτους κολεγίου στην καραντίνα. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Heather Locklear συγχαίρει την κόρη Ava Sambora, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανώτερη χρονιά της στο Πανεπιστήμιο Loyola Marymount στο Λος Άντζελες.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours