Έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι κάποιοι ηθοποιοί το έριξαν στη γυμναστική στην καραντίνα; Άλλοι πάλι το έριξαν στο φαγητό.

Ο Leonardo DiCaprio σίγουρα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και δεν κάνουμε εικασίες, μιας και οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους.

Ο 45χρονος, που παραμένει σε καραντίνα όπως και όλο το Μαλιμπού, και αποφάσισε να χαρεί την θάλασσα τουλάχιστον μαζί με την επίσημη αγαπημένη του, την 23χρονη Camila Morrone. Το ζευγάρι που πέρασε μαζί την καραντίνα και ήρθε ακόμα πιο κοντά, είχε μαζί τον σκύλο του ενώ Camila και Leo είχαν προλάβει να κάνουν μαζί την πρώτη τους εμφάνιση στα βραβεία Oscar.

Μέχρι εκεί όλα καλά κι ωραία. Αλλά αν παρατηρήσεις καλά τις φωτογραφίες του Leo, θα δεις πως είναι κάπως ατημέλητος, παρατημένος να πούμε, κάπως έκανε κοιλίτσα, μήπως το tshirt που είχε έντονο print τον πάχυνε, όπως και να έχει, τον λες εμφανώς ανεβασμένο στο νούμερο της ζυγαριάς.

Πρόσφατα ο φακός πέτυχε τον ηθοποιό και πάλι με την 23χρονη στο δρόμο, φορώντας προστατευτική μάσκα ενώ το ζευγάρι είχε γιορτάσει τα γενέθλια της Morrone πάνω στο σκάφος του ηθοποιού με λίγους φίλους. Όλοι περιμένουν απλά να δουν αν η Camila είναι η εκλεκτή που θα σπάσει την κατάρα των κοριτσιών του Leo, τις οποίες χωρίζει με το που κλείσουν τα 25!

Πηγή:queen.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours