Ο Μπεν Γουάτκινς πέθανε τη Δευτέρα αφού αγωνίστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου για ενάμισι χρόνο.

Ο δικαστής δωρεά 50.000 $ αυτό το καλοκαίρι για να καλύψει τα ιατρικά έξοδα και τη θεραπεία του καρκίνου του Watkin, επιβεβαίωσε η Variety.

Την ίδια στιγμή έδωσε το μεγάλο ποσό, ο Ramsay και αρκετοί από τους διαγωνιζόμενους της εποχής 6 της Watkins στο MasterChef Junior του έστειλαν ένα βίντεο για να βοηθήσουν να συγκεντρώσουν χρήματα και να του εύχονται ταχεία ανάκαμψη. “Αν μπορείς να με νικήσεις στην κουζίνα MasterChef Junior, πιστέψτε με, μπορείς να νικήσεις αυτό.

Ο Watkins πέθανε, τρεις μήνες αργότερα, στις 16 Νοεμβρίου, ανέφερε το Chicago Tribune. Ήταν 14.

Σε δήλωση που εκδόθηκε την περασμένη Δευτέρα, ο θείος του Μπεν Άντονι Έντουαρντς και η γιαγιά Ντόνα Έντουαρντς δήλωσαν ότι είχε πάει «σπίτι για να είναι με τη μητέρα του».

“Αφού έχασε και τους δύο γονείς του τον Σεπτέμβριο του 2017, θαυμάσαμε τη δύναμη, το θάρρος και την αγάπη του Ben για ζωή”, ανέφερε η δήλωση, που μοιράστηκε σε μια σελίδα της καμπάνιας GoFundMe. «Δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Ο Μπεν ήταν και θα είναι πάντα το ισχυρότερο άτομο που γνωρίζουμε.

Λίγες μέρες πριν από τα 13α γενέθλιά του πέρυσι, ο Μπεν διαγνώστηκε με αγγειοματοειδές ινώδες ιστιοκύτωμα, έναν εξαιρετικά σπάνιο όγκο μαλακού ιστού που εμφανίζεται μόνο σε μικρό αριθμό παιδιών και νεαρών ενηλίκων.

“Όταν η σπάνια ασθένεια του Μπεν μοιράστηκε τον κόσμο, ήταν τόσο ενθουσιασμένος από την έκχυση της αγάπης που έλαβε από κάθε γωνιά του πλανήτη – ειδικά εδώ στην πατρίδα του Γκάρυ της Ιντιάνα. Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αυτήν την κοινότητα αρκετά για να κρατήσει την οικογένειά μας ψηλά στην προσευχή και για όλα όσα έχετε κάνει. ”

“Ο Μπεν υπέφερε περισσότερο από το μερίδιό του στα δεκατέσσερα χρόνια του σε αυτήν τη Γη, αλλά παίρνουμε παρηγοριά γιατί το βάσανο του έχει τελειώσει και ότι, στο τέλος, ο Μπεν ήξερε ότι αγαπήθηκε από τόσους πολλούς”, κατέληξε η δήλωση.

Ο Μπεν υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Παιδικό Νοσοκομείο του Λούρι του Σικάγο. Ο Έντουαρντς είπε στο Chicago Tribune ότι ένας όγκος με σφαίρα γκολφ είχε εξελιχθεί σε μια μάζα μεγέθους γκρέιπφρουτ στο λαιμό του ανιψιού του και ότι ο Μπεν είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία για όγκους στους πνεύμονες, τη σπονδυλική στήλη και τον ώμο του.

«Παρά τον πόνο και την ασθένεια που πέρασε ο Μπεν, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε μία φορά», είπε ο Έντουαρντς στο Chicago Tribune του ανιψιού του, τον οποίο ανέλαβε νόμιμη κηδεμονία μετά το θάνατο των επίδοξων γονέων του μάγειρα.

«Προσευχόμασταν για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα», είπε ο Έντουαρντς. “Αλλά οι πνεύμονες του Μπεν δεν μπορούσαν πλέον να του δώσουν τον αέρα που χρειαζόταν για να αναπνεύσει. Ήταν καταστροφικό.”

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours