Ο Drake ανοίγει την πόρτα της πολυτελούς έπαυλής του

«Ήθελα να έχει μέγεθος και αίσθηση μνημείου», λέει ο Drake για το πολυτελές παλάτι του στον Καναδά.

Ο Drake μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε αποκλειστικές εικόνες από την εκθαμβωτική έπαυλή του στο Τορόντο.

Ο 33χρονος ράπερ ανοίγει την πόρτα της κατοικίας του στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού «Architectural Digest».

Το παλάτι του ράπερ έχει έκταση 4.645 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει ανέσεις όπως κλειστό γήπεδο μπάσκετ διαστάσεων NBA με φεγγίτη σχεδόν 2 τ.μ., στούντιο ηχογράφησης παγκοσμίου κλάσης, εσωτερική πισίνα, αίθουσα βραβείων, αίθουσα με εμφανίσεις αθλητικών συλλόγων και αρκετά πολυτελή δωμάτια.

«Επειδή το έχτισα στη γενέτειρά μου, ήθελα η κατασκευή του να παραμείνει σταθερή για 100 χρόνια. Ήθελα να έχει μέγεθος και αίσθηση μνημείου. Είναι ένα από τα πράγματα που θα αφήσω πίσω, έτσι έπρεπε να είναι διαχρονικό και δυνατό», δήλωσε ο Drake στο περιοδικό.

https://www.instagram.com/p/B-t8YZSlbIY/?utm_source=ig_web_copy_link

Το εσωτερικό της έπαυλης κινείται σε «μοντέρνο art deco» στιλ που εμπνεύστηκε ο Καναδός αρχιτέκτονας και διακοσμητής εσωτερικών χώρων Ferris Rafauli.

«Το μήνυμα δίνεται μέσω του μεγέθους των δωματίων και των υλικών και των λεπτομερειών στα πατώματα και στις οροφές. Ήθελα να βεβαιωθώ ότι ο κόσμος μπορεί να δει τη δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια να αντικατοπτρίζεται σε κάθε σημείο», εξήγησε ο Drake.

drake-mansion-toronto

Το αγαπημένο μέρος του Drake στο σπίτι είναι το κεντρικό υπνοδωμάτιο – σουίτα μεγέθους σχεδόν 300 τ.μ., που διαθέτει επιπλέον περίπου 100 τ.μ. βεράντας.

«Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος στο οποίο έρχομαι για να χαλαρώσω από τον κόσμο στο τέλος της νύχτας και στο οποίο ανοίγω τα μάτια μου για να αδράξω την ημέρα», είπε ο Καναδός καλλιτέχνης.

«Το κρεβάτι σου επιτρέπει να αιωρείσαι, το ντους σου επιτρέπει να ξεφεύγεις και να συγκεντρώνεις τις σκέψεις σου και η ντουλάπα σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις στον εαυτό σου καθώς ντύνεσαι», συνέχισε.

«Νομίζω ότι το σπίτι δείχνει ότι είχα αληθινή πίστη στον εαυτό να αναλάβω αυτή τη δουλειά όταν ήμουν μόλις 27 ετών και το έβλεπα. Νομίζω επίσης ότι το σπίτι λέει ότι θα μείνω για πάντα βράχος στο μέρος που γεννήθηκα», υπογράμμισε ο Drake.

Φωτογραφίες

drake-mansion-toronto

drake-mansion-toronto

drake-mansion-toronto

drake-mansion-toronto

Πηγή:hit-channel.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours