Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και μουσικοσυνθέτες στην Ελλάδα  με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Ο Χρήστος Δάντης μπορεί να έχει διαπρέψει επαγγελματικά, στην προσωπική του ζωή όμως τα πράγματα δεν ήρθαν πάντα όπως τα περίμενε.

Μετράει τέσσερις γάμους και τέσσερα διαζύγια ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Αγορά είναι ξανά ερωτευμένος.

Ο γνωστός τραγουδιστής τους τελευταίους έξι μήνες βρίσκεται σε διάσταση με την τελευταία σύζυγο του, Τζένη Βουτσινού με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Όπως όλα δείχνουν μια μελαχρινή καλλονή είναι αυτή που έκλεψε την καρδιά του Χρήστου Δάντη και μονοπωλεί πλέον την προσωπική του ζωή. Η Ναταλία Ντουσοπούλου, όπως ονομάζεται η νεαρή συνοδός του τραγουδιστή, είναι γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και πολλά υποσχόμενη performer. Η αγάπη τους για την μουσική φαίνεται πως έφερε κοντά το ζευγάρι, που εθεάθη πρόσφατα σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου.

Οι λόγοι που η εν λόγω σχέση οδηγήθηκε σε τέλμα παραμένουν άγνωστοι, η επικοινωνία ωστόσο ανάμεσά τους δεν έχει σταματήσει, αφού μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι αλλά αποφάσισαν από κοινού να παραμείνουν καλοί φίλοι.

Μάλιστα το στενό τους περιβάλλον φάνηκε να αιφνιδιάστηκε από την απόφασή τους, καθώς η σκέψη να προχωρήσουν σε επισημοποίηση της σχέσης τους ήταν στα επόμενα σχέδιά τους.

 

dantis

View this post on Instagram

About last night… she remembered me!! Ssso Sssweet!!

A post shared by ???????? ?????? (@christosdantis) on

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours