Καλεσμένη στην εκπομπή “Direct” με τον Τάκη Χατζή θα βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, “Καλύτερα δε γίνεται”, μεταξύ άλλων μιλά για την προσωπική της ζωή και θα παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη ξανά. Ακόμα αποκαλύπτει αν ο σύντροφός της είναι του χώρου.

Για τις σχέσεις της με μικρότερους σε ηλικία άνδρες είπε:

“Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της”.

Ο νέος σύντροφος της Ναταλίας Γερμανού και οι μικρότεροι άντρες: "Έχω κάνει σχέσεις και με μεγαλύτερους αλλά..."

Ο νέος σύντροφός της δεν είναι του χώρου

“Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου”.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπη “Direct”, που προβλήθηκε στο “Happy Day”.

Η αποκάλυψη για την πρώτη της απόρριψη

Τον περασμένο μήνα, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, “Καλύτερα δε γίνεται” ξάφνιασε τους φίλους της στο Facebook, καθώς μοιράστηκε με τα μέλη της ομάδας “Thank you Next”μια δική της ερωτική ιστορία και την απόρριψη από τον πρώτο της έρωτα.

“Δεν ξέρω τι περιμένετε να διαβάσετε από μένα αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθω στις προσδοκίες ενός γκρουπ στο οποίο έχω διαβάσει μικρά αριστουργήματα κι έχω γελάσει πολύ. Λοιπόν. Με το “πρόσωπο” μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ίδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο. Μου άρεσε πάντα – δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια. Ξαναβρεθήκαμε κάποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστό να το πω; Πιο ταιριαστό;

Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάρχιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά – αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά. Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό: μπουζούκια. Έλα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α) είναι και το ποτάκι β) είναι και το “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου” γ) είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιέρ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να έρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (οπότε βάλτε με το νου σας).

Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δεν συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο. Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι. Ναταλία”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours