Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε μπαμπάς και μοιράστηκε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι! Τρισευτυχισμένοι ο ίδιος και η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Ο ηθοποιός καλωσόρισε τον γιο του με μια φωτογραφία στο Instagram ενημερώνοντας το κοινό του ότι έγινε πατέρας την Κυριακή.

Στις 20.32 ημέρα Κυριακή,ήρθες μες στο κλάμα,και την ομορφιά. Σε περιμέναμε μικρέ μου πρίγκηπα. Σε ευχαριστούμε γι’ αυτήν σου την επίσκεψη

Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής, λίγες μέρες αφότου είχε γίνει το baby shower.

«Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται καις τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!», είχε δηλώσει ο ηθοποιός τον Φεβρουάριο, γνωστοποιώντας την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε μπαμπάς κι αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μωρού!

Η Γεωργία Αβασκαντήρα είχε γιορτάσει τον επικείμενο ερχομό με ένα baby shower-έκπληξη. Η ίδια είχε εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και είχε τονίσει πως νιώθει έτοιμη και δυνατή.

Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για όλα τα κορίτσια μου που δημιούργησαν αυτό το πικ-νικ,baby shower-έκπληξη για μένα και το μωρό μου. Είμαι έτοιμη και δυνατή. Σας ευχαριστώ όλες

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντηρα είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια και στις 23 Ιουνίου του 2018 παντρεύτηκαν στο μοναστήρι της Κυρά Ξένιας στην Τήνο.

Πηγή:ipop.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours