Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Το 2020, όπως λένε οι στενοί τους φίλοι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη θα βάλουν βέρα στο δεξί! Η σχέση των ηθοποιών μετρά εννέα μήνες, με τον έρωτά τους να γίνεται πιο δυνατός μέρα με τη μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Απρίλιο και από τότε είναι αχώριστοι!

Μπορεί τον πρώτο καιρό της σχέσης τους να ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, όμως πολύ σύντομα άρχισαν να κυκλοφορούν μαζί, χωρίς να ανησυχούν για τα κλικ των φωτογράφων, γεγονός που δείχνει πόσο σίγουροι είναι για τα αισθήματά τους. Ο Μπουρδούμης και η Δροσάκη έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνισή τους στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» στο Φεστιβάλ της Βενετίας, τον περασμένο Αύγουστο.

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός πόζαρε με καμάρι στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ εκείνος ανέβασε το στιγμιότυπό τους στα social media, αποκαλώντας τη «γυναίκα» του. Ο ίδιος μάλιστα σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις του είχε αναφέρει πρόσφατα για τη σύντροφό του: «Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τα συναισθήματά του για τη Λένα. Από τη στιγμή που είπα ότι νιώθω ευλογημένος που τη γνώρισα, δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί της. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μαζί με τη Λένα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Υπάρχουν σχέδια ζωής. Θέλουμε να είμαστε καλά και να ζούμε όμορφες στιγμές, να αντιμετωπίζουμε μαζί τις δυσκολίες και τα όνειρά μας να μην έχουν όρια. Η ζωή είναι μπροστά μας και προχωράμε μαζί».

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, αυτά πάνε πρίμα. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παίζει στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ η Λένα Δροσάκη κρατά έναν σημαντικό ρόλο στο σίριαλ του Alpha «Έρωτας μετά».

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours