Το trend μπορεί να είναι αμφιλεγόμενο αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα το προσαρμόσεις στα μέτρα σου και θα εντυπωσιάσεις σίγουρα.

Φώτο: @thestylestalkercom

Εντόπισες την τόπ τάση (σίγουρα πάιξαμε κι εμείς τον ρόλο μας σε αυτό άρα μας ευχαριστείς αργότερα) που θέλει τις βερμούδες και τα μακρύτερα σορτς να κυριαρχούν στο στυλ μας φέτος και να κάνουν το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι ιδανικό ακόμα και για το γραφείο. Έκανες έρευνα αγοράς και βρήκες το σχέδιο που ταιριάζει στο σώμα και το στυλ σου αλλά τώρα που έχει έρθει η ώρα για styling, κολλάς και αναρωτιέσαι με ποια παπούτσια θα συνδυάσεις το νέο σου απόκτημα; Συμβουλέψου τον οδηγό που ακολουθεί, βρες τα στυλ που σε εκφράζουν και είσαι πανέτοιμη να φορέσεις τις βερμούδες όπως ακριβώς και τα κορίτσια που ακολουθείς στο Instagram.

Φώτο: @emilisindlev

Με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα mules, ειδικά αν έχουν έντονο χρώμα ή την σούπερ on trend τετραγωνισμένη μύτη που βλέπεις παντού, θα δώσεις στην ταπεινή βερμούδα έναν πιο edgy χαρακτήρα. Πόνταρε σε απλά κομμάτια για το υπόλοιπο σύνολό σου και είσαι έτοιμη.

Φώτο: @camillecharriere

Για τέλειο French girl σύνολο το μυστικό είναι να αποφύγεις τις υπερβολές σε όλο σου το σύνολο και να ποντάρεις σε διαχρονικά, κλασικά κομμάτια. Οι μπαλαρίνες, για παράδειγμα, είναι τα ιδανικά παπούτσια για να δημιουργήσεις ένα Parisian chic σύνολο που όμως ακολουθεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Φώτο: @sofiamcoelho

Brogues και loafers (ναι, ακόμα και αν τα φορέσεις με κάλτσες) θα κάνουν το σορτς σου να δείχνει chic χωρίς καθόλου κόπο. Είναι από τις αγαπημένες επιλογές των fashion lovers που δεν θέλουν να αποχωριστούν την preppy διάθεση τους ακόμα και στις χαλαρές στιγμές τους οπότε μην διστάσεις να κάνεις κι εσύ το ίδιο με την πρώτη ευκαιρία.

Φώτο: @handinfire
Μια πρόταση μόνο για τολμηρές τώρα το καλοκαίρι αλλά για όλες όταν πέσουν και πάλι οι θερμοκρασίες είναι να συνδυάσουμε τις βερμούδες μας με μπότες μέχρι το γόνατο. Ιδανικά θα αποφύγουμε τακούνια και σχέδια που φτάνουν πάνω από το γόνατο και θα προτιμήσουμε μπότες σε στυλ ιππασίας σε ουδέτερα, ευέλικτα χρώματα.
Πηγή:elle.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours