Μαρία Σάκκαρη: Η ηλικία, η καταγωγή της και το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το νέο αστέρι του τένις που έχει καταφέρει να κάνει μέσα σε λίγες μέρες ολόκληρη την Ελλάδα να μιλάει για εκείνη. Την ίδια στιγμή, φουντώνουν οι φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.Η Μαρία Σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο Παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του Roland Garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη.

Το βιογραφικό της Μαρίας Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι Ελληνίδα αθλήτρια της Αντισφαίρισης,18η στην παγκόσμια κατάταξη σήμερα.[2] Γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα.

Έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2012 με την Εθνική Ελλάδας στο Fed Cup. Η πρώτη στης WTA νίκη ήρθε στον 1ο γύρο του Australian Open το 2016, όπου έφθασε μέχρι τον 2ο γύρο ξεκινώντας από τα προκριματικά.

Το 2015 πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε διοργάνωση Grand Slam καθώς αγωνίστηκε στο Αμερικανικό Όπεν φτάνοντας μέχρι τον πρώτο γύρο, ξεκινώντας την προσπάθειά της από τα προκριματικά. Από τότε δίνει δυναμικά το ‘παρών’ σε κάθε μία από τις τέσσερις διοργανώσεις grand slam, όπου έφτασε μέχρι τον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν (1η φορά : 2020) και τον τρίτο γύρο του Γουίμπλεντον (1η φορά : 2017), του Roland Garros (1η φορά : 2018), αλλά και του Αμερικανικού Όπεν (1η φορά : 2017).

Έχει παίξει με τις κορυφαίες τενίστριες παγκοσμίως.

 Η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, ήταν επίσης τενίστρια έχοντας ρεκόρ καριέρας το No 43.

Μαρία Σάκκαρη οικογένεια

 Το ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Roland Garros για να παρακολουθήσει τους αγώνες της Μαρίας Σάκκαρη και μάλιστα, πανηγύρισε πολύ έντονα τη νίκη της. Η κάμερα τον κατέγραψε και από εκείνη τη στιγμή έχουν φουντώσει οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ενώ οι δυο τους έχουν ανταλλάξει και πολλά likes στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στον στρατό, υπηρετώντας στον Έβρο, βρέθηκε στο Παρίσι και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λέγεται πως είναι μαζί τους τελευταίους πέντε μήνες και πρόκειται για ένα νεανικό έρωτα. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και τον τελευταίο μήνα πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δυο τους δημοσίευαν τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες.

«Forehand to forehand παιδί μου», έγραψε ο γιος του πρωθυπουργού αναρτώντας μία φωτογραφία λίγο μετά την μεγάλη μάχη που έδωσε το χρυσό κορίτσι του ελληνικού τένις στα ημιτελικά του Roland Garros.

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Πηγή:briefingnews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours