Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός της νέας σειράς του MEGA «Έξαψη», Λουκία Πιστιόλα, όπου μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς, ενώ έκανε και μικρές αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με την κυρία Πιστιόλα, τα γυρίσματα είναι πολύ πιο κουραστικά από την πρόβα στο θέατρο και χωρίς τα συνεργεία και όλη την καλλιτεχνική ομάδα, δεν μπορεί να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

Μίλησε για τα επόμενα επεισόδια και τη συνέχεια της πλοκής, αλλά και των χαρακτήρων, χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά στοιχεία. Είπε πως όλοι οι ρόλοι έχουν ανθρώπινες ρωγμές, ενώ για το χαρακτήρα που υποδύεται, την Ίριδα και μητέρα της Ιωάννας Παππά, είπε πως πρόκειται για ένα άτομο πολύ πληγωμένο και αποκάλυψε πως σε επόμενα επεισόδια της σειράς θα υποστεί ψυχολογική κατάρρευση.

Μίλησε ακόμα για την οικογένειά της, τα παιδία και το εγγόνι της, καθώς επίσης και τη συνεργασία της με τον αγαπημένο ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παράσταση την οποία ετοίμαζε προ καραντίνας και η οποία διακόπηκε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανεβεί στο θέατρο όταν αυτά ανοίξου, υποστήριξε.

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours