Κατακραυγή για τον Γκόρντον Ράμσεϊ: “Ξεκουμπίσου εσύ και η οικογένειά σου”

Αποφάσισε να περάσει την καραντίνα στο πολυτελές εξοχικό του, αγνοώντας τους περιορισμούς.

Όπως πολλοί εκατομμυριούχοι, έτσι και ο Γκόρντον Ράμσεϊ, εν μέσω πανδημίας πήρε την οικογένειά του από το Λονδίνο όπου μένουν και μετακόμισε στο 4 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του στην Κορνουάλη. Εκεί αποφάσισε να περάσει την καραντίνα και να απομονωθεί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση του οξύθυμου σεφ έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι ανησυχούν ότι μπορεί να έχουν φέρει μαζί τους τον κορονοϊό από το Λονδίνο.

Την ώρα που οι κάτοικοι των περιοχών εκτός Λονδίνου ζητούν αυστηρότερα μέτρα κατά της μετακίνησης εξοχικά τους όσων επιθυμούν για να περάσουν εκεί την περίοδο της απομόνωσης, κάνοντας διακοπές.

Μάλιστα, πολλοί ιδιοκτήτες εξοχικών σπιτιών κατηγορήθηκαν ότι μεταφέρθηκαν στην περιοχή μέσα στη νύχτα και τώρα οι τοπικές αρχές ζητούν να γίνονται μπλόκα στους δρόμους για να περιορίσουν τις μετακινήσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, το οποίο επικαλείται η Daily Mail, οι κάτοικοι της παραθαλάσσιας περιοχής ανησυχούν ότι ο Γκόρντον μπορεί να έχει φέρει τον ιό μαζί του από το Λονδίνο και ζητούν “να ξεκουμπιστεί από την Κορνουάλη” ενώ σε περίπτωση που δεν το κάνει τον απειλούν ότι θα δώσουν στη δημοσιότητα τη διεύθυνσή του.

https://www.instagram.com/p/B84ZWa8DAY6/?utm_source=ig_web_copy_link

Mάλιστα, οι εξοργισμένοι κάτοικοι έχουν δημουργήσει σε ομάδα στο Facebook που ονόμασαν “Δεν πρέπει να βρίσκεστε εδώ”.

Ένας χρήστης έγραψε: “Το μεγάλο σκ *** πρέπει να πάρει τον εαυτό του και την οικογένειά του, έξω από την Κορνουάλη”.

https://www.instagram.com/p/B-jXgPLjU6p/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένας άλλος έγραψε: “Οι πλούσιοι νομίζουν ότι επειδή έκαναν μερικά λεφτά έχουν ανοσία από τον ιό και τους κανόνες. Είναι αλαζόνες και σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο απέδειξαν το πόσο κακό είναι σε αυτό το καλύτερο χρονικό διάστημα, αυτό έδειξε πόσο απαίσιοι άνθρωποι είναι.”

Ένας ντόπιος κατηγόρησε τον Γκόρντον για παραβίαση των κυβερνητικών εντολών να παραμείνει στο κυρίως σπίτι του ενώ άλλος πρόσθεσε: “Πηγαινοέρχεται στα καταστήματα της πόλης, σαν να μην τρέχει τίποτα”.

https://www.instagram.com/tv/B-aBaktDoPs/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours