Η Michelle Obama αποκάλυψε στο πρώτο της podcast τι την έκανε να ερωτευτεί τον Barack Obama

Τo πρώτο επεισόδιο του podcast της Michelle Obama είναι γεγονός, καθώς κυκλοφόρησε στις 29 Ιουλίου. Πρώτος καλεσμένος της Michelle ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος και πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama. Παίρνοντας θέση ο ένας απέναντι από τον άλλον σε αναπαυτικά καθίσματα, οι δυο τους ανέπτυξαν μια άκρως ενδιαφέρουσα και ελκυστική συζήτηση.

Παρόλο που το The Michelle Obama Podcast θα επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις και θα «περιλαμβάνει εξομολογήσεις με αγαπημένα πρόσωπα -οικογένεια, φίλους και συναδέλφους- σχετικά με τις σχέσεις ζωής που μας κάνουν να είμαστε αυτό που είμαστε», το ζευγάρι δεν εστίασε τόσο στα 27 χρόνια του γάμου του, αλλά έριξε φως στους δεσμούς που έχτισε με το σύνολο των κοινοτήτων μέχρι την ημέρα ανάληψης της προεδρίας στον Λευκό Οίκο.

Η ειλικρινής συζήτηση, που ηχογραφήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αποκαλύπτει μια μικρή εικόνα από τις τρυφερές στιγμές του Barack και της Michelle Obama, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει άγνωστες πτυχές της αλληλουποστήριξης τους στον δύσκολο δρόμο της πολιτικής. Μεταξύ άλλων, η πρώην Πρώτη Κυρία εξομολογείται στο κοινό τους λόγους, για τους οποίους ερωτεύτηκε τον Obama. “Ξέρεις, ο πυρήνας όλων όσων έχεις πράξει πολιτικά, όλα όσα γνωρίζω προσωπικά για εσένα, και ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα, είναι…”, είπε η ίδια τη στιγμή που ο Barack Obama τη διέκοψε, λέγοντας, αστειευόμενος: “Δεν ήταν δηλαδή, η εμφάνισή μου που σε συνεπήρε”.

https://www.instagram.com/p/BjHhl_lgrQN/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Michelle συνέχισε τον λόγο της, διατυπώνοντας τα εξής: “Είσαι γλυκός και χαριτωμένος, το ξέρεις. Αλλά, όχι! Ένας από τους λόγους που σε ερωτεύτηκα ήταν επειδή έχεις κι εσύ τις ίδιες αρχές με εμένα. Όπως κι εγώ, ανατράφηκες κι εσύ το ίδιο, καθώς κι οι δυο μας υπήρξαμε κηδεμόνες των αδερφών μας”. Η συγγραφέας του Becoming έκανε το πρώτο της podcast να γίνει πολύ ενδιαφέρον με τις αποκαλύψεις της, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί για το επόμενο.

Ο Barack και η Michelle γνωρίστηκαν πρώτη φορά το 1989 όταν και οι δύο εργάζονταν στην δικηγορική εταιρεία Sidley Austin στο Σικάγο. Η πρόταση γάμου έγινε το 1991 και μία χρονιά αργότερα, παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι έκανε το 1998 τη Malia ενώ το δεύτερο παιδί τους, η Sasha ήρθε στον κόσμο το 2001. Πάντως, πέρα από τις παραπάνω δηλώσεις, η Michelle έχει αποκαλύψει στο επιτυχημένο βιβλίο της Becoming, έναν ακόμη λόγο που ερωτεύτηκε τον Barack και αυτός δεν ήταν άλλος από την ευθύτητά του.

https://www.instagram.com/p/B3KPC49gbqM/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Michelle έχει κάνει γνωστή στο κοινό τη θεματολογία των υπόλοιπων επεισοδίων. «Σε άλλα επεισόδια, θα μιλάμε για τις προκλήσεις και τις χαρές του να είσαι γονέας ή σύζυγος, τις φιλίες που μας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές ή την άνοδο που σημειώνουμε όταν στηριζόμαστε στους συναδέλφους και τους μέντορες μας. Αυτό που μου αρέσει σε αυτές τις συνομιλίες είναι ότι πρόκειται για θέματα και ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Είτε πρόκειται για παγκόσμια πανδημία είτε για εθνική αναγνώριση φυλών».

Οι προγραμματισμένοι επισκέπτες περιλαμβάνουν ενδεικτικά, τη μητέρα της Michelle Obama, Marian Robinson, τον αδελφό της Craig Robinson, τον Conan O’Brien, τη Valerie Jarrett. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του The Michelle Obama Podcast.

Πηγή:jenny.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours