Η Τζέσικα Σίμπσον εξομολογείται: Στα 6 μου έπεσα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης αποκάλυψε ότι είχε πέσει
η Τζέσικα Σίμπσον και, μάλιστα, στην πολύ τρυφερή ηλικία των 6 ετών!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας εξομολογήθηκε την τραυματική αυτή εμπειρία της με δράστη έναν οικογενειακό φίλο, στις σελίδες της αυτοβιογραφίας της, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο «Open Book».

«Συνέβη όταν κοιμήθηκα στο ίδιο κρεβάτι με την κόρη ενός οικογενειακού φίλου. Ξεκίνησε γαργαλώντας την πλάτη μου και μετά προχώρησε σε πράγματα που με έκαναν να αισθάνομαι εξαιρετικά δυσάρεστα», αναφέρει η Σίμπσον στις σελίδες του βιβλίου της, προσθέτοντας ότι κράτησε κρυφή την κακοποίηση από τους γονείς της μέχρι την ηλικία των 12. «Ήθελα να τους το πω. Ημουν θύμα, αλλά κατά μία έννοια ένιωθα ότι είχα φταίξει», προσθέτει.

Τους το εξομολογήθηκε, τελικά, μια ημέρα όπου βρίσκονταν όλοι μαζί στο αμάξι, πηγαίνοντας εκδρομή. Η μητέρα της στράφηκε, τότε, στον πατέρα της, λέγοντάς του: «Σ’ το ‘λεγα ότι κάτι συνέβαινε».

«Ο μπαμπάς μου συνέχισε να κοιτάζει το δρόμο και δεν είπε λέξη. Δεν μείναμε
ποτέ ξανά στο σπίτι των φίλων μας, αλλά δεν συζητήσαμε και ποτέ αυτό
που είχα πει
», αναφέρει η Σίμπσον, η οποία είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών!

Αυτή η εμπειρία, σε συνδυασμό με το επαγγελματικό στρες, υποστηρίζει ότι την οδήγησε μετέπειτα στο αλκοόλ και στα χάπια. Ανήμερα της γιορτής του Halloween το 2017, κατάλαβε ότι πλέον «είχε πιάσει πάτο», καθώς, έχοντας αρχίσει να πίνει από τις 7.30 το πρωί, το απόγευμα δεν ήταν καν σε θέση να ντύσει τα παιδιά της με τις στολές τους.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours