Μπορεί να είσαι single, σε σχέση ή παντρεμένη 25 χρόνια. Όπως και να έχει, όλοι έχουν θέματα στις σχέσεις τους που πρέπει να τα λύσουν- ακόμα κι αν πιστεύεις πως είσαι τέλεια. Υπάρχουν συγκεκριμένα relationship θέματα που έχεις να λύσεις, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός: Επίλεξε τις μάχες που δίνεις
Οι Κριοί αγαπούν τον υγιή ανταγωνισμό με τους συντρόφους τους, αλλά ούτε μία από αυτές τις διαφωνίες καταλήγει σε πραγματική μονομαχία. Αν ‘μάχεσαι’ μόνο και μόνο επειδή σου αρέσει η ιδέα, τότε θα χάσεις όπως και να ‘χει.

Ταύρος: Άφησε χώρο στον άλλο να αναπνεύσει
Ένας ρομαντικός Ταύρος θα λέει όλη την ώρα στο σύντροφό του ότι τον αγαπάει. Αλλά πρόσεχε τις ισορροπίες μεταξύ των γλυκών χειρονομιών και της αποπνικτικής προσοχής. Να ξέρεις πως αν δώσεις στο σύντροφό σου χώρο για να του λείψεις, θα του λείψεις.

Δίδυμοι: Καλλιέργησε τα δικά σου ενδιαφέροντα
Οι Δίδυμοι μπορούν εύκολα να χαθούν σε συνεχείς συζητήσεις με τον σύντροφό τους. Αλλά ακόμα και ο πιο ενδιαφέρον άνθρωπος κάποια στιγμή ξεμένει από θέματα για συζήτηση. Για να το διατηρήσεις ‘φρέσκο’, πάρε μία ανάσα ώστε να ακολουθήσεις τα δικά σου ενδιαφέροντα. Θα σου δώσει περισσότερα θέματα για συζήτηση…

Καρκίνος: Εμπιστεύσου το σύντροφό σου
Οι Καρκίνοι αποζητούν την ασφάλεια σε κάθε τι που κάνουν, όπως και σε θέματα καρδιάς. Αλλά το να μάθεις να εμπιστεύεσαι το σύντροφό σου είναι πραγματικά ένα θέμα για σένα. Αν τα καταφέρεις θα σου επιτρέψει να λάβεις την αγάπη με τρόπο που σας ωφελεί και τους δυο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις το κέλυφός σου, καβουράκι μου.

Λέων: Άφησέ τον να λάμψει
Είσαι το αφεντικό στη ζωή σου, Λιονταράκι μου. Αλλά στις σχέσεις σου προσπάθησε να παίξεις και σε δεύτερης κατηγορίας γήπεδα που και που για τον επίσης υπέροχο σύντροφό σου. Πρέπει να του δείξεις ότι βλέπεις τη λάμψη του, όπως βλέπει και αυτός τη δική σου.

Παρθένος: Αποδέξου τις ατέλειες
Είναι γνωστό ότι οι Παρθένοι είναι σκληροί με τους εαυτούς τους, αλλά είναι δυο φορές πιο σκληροί με τους συντρόφους τους. Φυσικά επειδή νοιάζονται. Αν θέλεις να δείξεις στο σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς, προσπάθησε να αποδεχτείς τις ατέλειες του… Έστω τις μικρές.

Ζυγός: Να είσαι ο εαυτός σου
Μην αφήνεις την ανάγκη του να είσαι αρεστός να ξεπεράσει τις πραγματικές σου επιθυμίες και τα θέλω σου. Αν θέλεις να παραγγείλεις πίτσα, μην ξεκινήσεις να λες “Θα μπορούσα να κάνω κάτι για βραδινό”. Ο σύντροφός σου δεν θα σε αγαπήσει λιγότερο επειδή θα πεις αυτό που θέλεις. Αντίθετα, θα σε αγαπήσει περισσότερο.

Σκορπιός: Διώξε την κακία
Έχεις καλή μνήμη, Σκορπιέ μου, και έχεις terabytes συναισθηματικών δεδομένων σχετικά με το ποιος και πώς σε χώρισε. Αλλά σε μια σχέση (που θέλεις να έχει μέλλον!), αξίζει να αφήσεις πίσω σου τις μικρο-γρατζουνιές και τους καβγάδες.

Τοξότης: Πρόσεχε τους τόνους σου
Οι Τοξότες θα πουν πολύ εύκολα την αλήθεια. Συγκεκριμένα το λάθος είναι ότι σπάνια ωραιοποιούν ακόμα και τις πιο σκληρές απόψεις τους. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για κάθε επιτυχημένη σχέση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πώς θα την εκφράσεις. Γιατί αυτό που λες είναι εξίσου σημαντικό με το πώς το λες.

Αιγόκερως: Χαλάρωσε
Το καλύτερο πράγμα για έναν Αιγόκερω είναι το ότι παίρνει τις δεσμεύσεις στα σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Αλλά μερικές φορές είναι σημαντικό να σταματήσεις να δουλεύεις τα κομμάτια της σχέσης και να απολαύσεις την καθαρή χαρά που σου προσφέρει. Μην ανησυχείς. Δεν είσαι λιγότερο ενήλικας με το να αφήνεις τον εαυτό σου να τον παρασύρει η αγάπη μια στο τόσο…

Υδροχόος
Ως το πιο genius ζώδιο, ο Υδροχόος μπορεί να γίνει αρκετά “δύσκολος” όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο για κάτι. Σε μια σχέση, όμως, πρέπει να είσαι ανοιχτός και στην άποψη του συντρόφου σου. Στην τελική, αν δεν ήταν και εκείνος εξίσου genius δε θα ήσουν μαζί του. Σωστά;

Ιχθύς: Μην γίνεσαι ο ήρωας
Οι Ιχθύς μπορεί να κάνουν αυτοθυσίες για αυτούς που αγαπούν. Αλλά θα εκπλαγείς και εσύ ο ίδιος (όπως και ο σύντροφός σου!) με τη συσσωρευμένη κακία αν υποκύπτεις πολύ συχνά και δεν ‘πατάς πόδι’. Οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το να δίνεις και να παίρνεις. Μάλιστα, μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις λίγο παραπάνω.

Πηγή:savoirville.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours