Ζώδια: Είστε Κριός; Διαβάστε όλα όσα θα γίνουν το 2021!

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς τη συγκέντρωση των μεγάλων πλανητών στον Αιγόκερω, οι συνέπειες της οποίας άφησαν παγκόσμια το αποτύπωμά τους.

Η πορεία προς την κανονικότητα αρχίζει σταδιακά, αρχικά με εμπόδια με τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Ταύρο  και αλλαγή κλίματος από την Άνοιξη.

Οι εκλείψεις της χρονιάς μετατοπίζονται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και οι ανάδρομοι πλανήτες θα δημιουργήσουν πρόσκαιρα σκηνικό έντασης και αβεβαιότητας σε επιμέρους περιοχές και λιγότερο παγκόσμια. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση σε στόχους και αντοχή σε αντιξοότητες όπου και όποτε αυτές μας απασχολήσουν επηρεάζοντας συνήθειες, συνθήκες ζωής και ωφέλιμες ή θεωρητικά σίγουρες σχέσεις!

Κριός

Ανακούφιση και επιλογή ρόλων

Μια σημαντική και ιδιαίτερη χρονιά ξεκινά για εσάς που απαλλάσσεστε από τους κεντρικούς, υποχρεωτικούς και σκόπιμους ρόλους που διαδραματίζατε μέχρι σήμερα, εξ αιτίας της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σας και τις όψεις που ενεργοποίησε.

Αισθηματικά

Ξεκινά μια περίοδος αποκατάστασης και καλύτερης συνεννόησης. Μπορείτε τώρα, μετά τον Ιανουάριο να φροντίζετε για την ισορροπία που επηρέασε σχέσεις με τους αγαπημένους και την οικογένεια. Ο Απρίλιος σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή, χωρίς να θίγετε κεκτημένα και χωρίς να διακινδυνεύετε την καλή σας ψυχολογία. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε οτιδήποτε σας επηρεάζει βαθιά και να κάνετε προσεκτικά βήματα στην κάθε καινούρια σας επιδίωξη. Ο τομέας των σχέσεων θα βρεθεί αρκετές φορές στο προσκήνιο το 2021 και, κατά κάποιο τρόπο, πολλοί από εσάς μπορείτε να θεωρείτε τους εαυτούς σας τυχερούς καθώς οι περιορισμοί, σας έδωσαν τις απαραίτητες δικαιολογίες για να κλείσουν θέματα που έπρεπε να είχαν τελειώσει από καιρό. Ο πλανήτης Δίας που θα παραμείνει σε ευνοϊκή θέση για τα αισθηματικά σας έως και τον Νοέμβριο του 2021, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά διαφορετικές επιλογές, θα σας ανοίξει τομείς δράσης που είχαν αδρανήσει και θα σας προσφέρει την απαραίτητη κάλυψη αισιοδοξίας που θα λειτουργήσει σαν κίνητρο. Προσοχή θα χρειαστεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης το επόμενο Φθινόπωρο. Φροντίστε τότε να μην αντιδράτε χωρίς να ελέγχετε τα γεγονότα και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από ακατάλληλες συμβουλές. Οι ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε μια νέα και σημαντική γνωριμία για την οποία όμως θα χρειαστεί να κοπιάσετε αρκετά μέχρι να εδραιώσετε κάποιου είδους σχέση, πριν όλο αυτό εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό.

Εργασία

Ο Πλούτωνας παραμένει σε ζωτικό σημείο για την επαγγελματική σας ζωή, επηρεάζοντας κυρίως τις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για άμεση επιτυχία και διάκριση. Αυτό λειτουργεί και σαν παγίδα για εσάς που θέλετε να εκπληρωθούν όλοι σας οι στόχοι με τη μία προσπάθεια. Προσέξτε να μην εκτίθεστε εκεί που διακρίνετε κινδύνους και εκεί που οι συνθήκες είναι ρευστές. Για όλη τη διάρκεια του 2021 θα χρειαστείτε υποστήριξη στους σημαντικούς σας στόχους και προσαρμογή της στρατηγικής σας. Όσοι επιδιώκετε αλλαγή σταδιοδρομίας, αντικειμένου απασχόλησης και επέκτασης, επιλέξτε το τέλος της Άνοιξης για πρώτες επαφές, αποστολή βιογραφικών, βελτίωση γνώσεων και εξέλιξη των ιδιοτήτων σας. Οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα που αφορούν τη διεκπεραίωση της επαγγελματικής σας καθημερινότητας και οι περισσότεροι από εσάς προβλέπεται ότι θα αυξήσετε ταχύτητα για να μπορέσετε να καλύψετε το χαμένο έδαφος και τον χρόνο που κόστισε αρκετά στη σημερινή σας επιτήδευση. Ο Κρόνος σας επηρεάζει μοιρολατρικά, αλλά στα μέσα και τέλη Μαίου ο Άρης καταφέρνει να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα και να δώσει σημαντική ώθηση στην σταδιοδρομία, ή στην επαγγελματική σας δράση.  Από τον Αύγουστο και μετά θα πρέπει να επιχειρήσετε μόνοι. Συγκεντρωθείτε και προστατέψτε ό , τι είναι σημαντικό και δεχτείτε συμβιβασμούς σε δευτερεύοντα ζητήματα. Είναι σαν να πετάτε το περιττό βάρος από ένα αερόστατο και κερδίζετε ύψος και ταχύτητα. Η αναγνώριση που επιδιώκετε θα έρθει το 2021, αλλά μη βιάζεστε να την συγκρίνετε και με τις οικονομικές σας απολαβές, οι οποίες θα ακολουθήσουν ετεροχρονισμένα.

Οικονομικά

Το 2021 πρόκειται για ένα έτος συνειδητοποίησης των οικονομικών σας επιδιώξεων. Η μέχρι τώρα πορεία σας και ιδιαίτερα της τελευταίας τριετίας,  έφερε τους περισσότερους από εσάς σε έναν νέο δρόμο οικονομικής δραστηριότητας με αρκετές όμως μάχες, άλλες με επιτυχία και άλλες λιγότερο επιτυχείς. Σίγουρα όμως το διάστημα που προηγήθηκε ωφέλησε την προσαρμογή σας στις απαιτήσεις των σχεδίων σας. Τώρα ξεκινά η περίοδος που ωριμάζουν οι συνθήκες για κάποιες μικρότερες αλλαγές, οι οποίες όμως θα διευκολύνουν την επίτευξη των στόχων σας. Η Άνοιξη του 2021 δίνει τα πρώτα ελπιδοφόρα σημάδια εκεί κοντά στα γενέθλιά σας και μετά. Ο Δίας από τη νέα του θέση στον Υδροχόο φροντίζει να σας φέρνει προτάσεις οι οποίες χρειάζονται έναν καλό έλεγχο εκ μέρους σας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο η φιλοδοξία και η καλή διάθεση, αλλά χρειάζεται και περισσότερη αφοσίωση και δουλειά. Όσοι είστε αποφασισμένοι να τα καταφέρετε, έχετε μπροστά σας ένα πεδίο δόξας λαμπρό.

Οι υπόλοιποι που επιλέγετε να συμβιβαστείτε ή δεν διακινδυνεύετε, θα έχετε μεν μια καλή πορεία, αλλά όχι τις θεαματικές αλλαγές που περιμένετε. Από το Φθινόπωρο να ξέρετε ότι η κάθε οικονομική δραστηριότητα φέρνει νέους τομείς που χρειάζονται προσοχή. Ο παράγοντας του χρήματος επηρεάζει σχέσεις, κοινωνική ζωή, υγεία και, πολύ περισσότερο την ψυχολογία σας. Μη θίγετε κεκτημένα, μην αλλάζετε συνήθειες και βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με εκείνους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Ένα περιουσιακό ζήτημα που αφορά ομάδα ανθρώπων προβλέπεται να σας απασχολήσει σημαντικά. Πρέπει να διατηρήσετε μια στρατηγική απόσταση από σημαντικές επιλογές ως προς αυτό το ζήτημα  μετά τις  11 Απριλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου. Επίσης να δώσετε βάσιμη προσοχή σε πληροφορίες και συζητήσεις από  τις 9  Μαρτίου έως τις 10 Ιουλίου. Μην αγνοείτε κάποιες παραινέσεις για προετοιμασίες αντιμετώπισής του μέσα στο καλοκαίρι και μην αφήνετε το χρόνο να κυλάει άσκοπα, προβάλλοντας οποιαδήποτε δικαιολογία για να αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών.

Πηγή:eleftherostypos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours