Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάρτιο

Ο Μάρτιος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Μάρτιο είναι τα εξής:

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φταις, δε φταις, φταις…

Με τον Άρη, από τις 4/3 στον 7ο οίκο σου, οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι σε εμπόλεμη ζώνη και οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο να τα βροντήξεις κάτω και να φύγεις, αφού άκρη δε θα βγαίνει. Μια γλώσσα… 40 πήχες θα βγάζει το ταίρι σου ή ένας συνάδελφός σου, μόνιμα θα είναι σε διαφωνία μαζί σου και όπως όλα δείχνουν το να συνεννοηθείτε και για τα πιο απλά πράγματα θα είναι μάλλον δύσκολο. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα ελαφρώς ανισόρροπα, που δεν ξέρουν τι θέλουν και παρ’ όλα αυτά θα έχουν και… άποψη, γι’ αυτό αν θέλεις την ηρεμία σου, πρόσεξε και κράτα χαμηλά τα επίπεδα του ενθουσιασμού σου. Χάος και αταξία θα επικρατήσει και στο σπίτι σου με τη Νέα Σελήνη στις 13, όπου καλό θα ήταν να κρατήσεις και μια πισινή στα όσα γίνονται και σου υπόσχονται και κυρίως να μην προσπαθήσεις να ξεμπλέξεις θέματα οικογενειακά, περιουσιακά ή με ένα ακίνητο γιατί θα τα μπλέξεις χειρότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλού γι’ αλλού

Με τον Άρη από τις αρχές του Μαρτίου στο 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έντονο ανταγωνισμό, αρκετές διαφωνίες (ενίοτε και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα) και αντιδράσεις για τις… αντιδράσεις. Διάφορα πρόσωπα μέσα από τη δουλειά σου θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, θα σε αποπροσανατολίσει τελείως, όσον αφορά στις σχέσεις σου, καθώς άλλα φαίνονται και άλλα γίνονται πίσω από την πλάτη σου και κινδυνεύεις να εξαπατηθείς. Καλό θα ήταν να μην ξεκινήσεις ούτε καινούργιες συνεργασίες, ούτε δεσμό, γιατί πολύ πιθανόν να κρύβονται σκοπιμότητες και να απογοητευτείς πλήρως από τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τις 4/3 η αλήθεια είναι ότι δε θα ζοριστείς ιδιαίτερα. Μάλλον οι άλλοι θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, παρά εσύ και το μόνο που θα σε εκνευρίζει είναι το ότι δε θα σε καταλαβαίνουν (με το δίκιο τους, αφού τη μια μέρα θα υποστηρίζεις με πάθος κάτι και την άλλη κάτι άλλο). Επίσης, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα ατυχήματα από τη βιασύνη σου. Βρίσκεσαι, ωστόσο στη λίστα εξ αιτίας της Νέας Σελήνη, καθώς φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για άτομα του επαγγελματικού σου χώρου κι όχι για σένα. Το να κουνάς το κεφάλι και να είσαι “ναι, ό,τι πείτε” δεν σου ταιριάζει, το να “ανοίξεις τα μάτια” στους άλλους για να δουν ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός θα είναι δύσκολο, πέρα του ότι θα βρεθείς και… κατηγορούμενος γιατί όλο αντιλέγεις και έχεις άποψη για τα πάντα ή ότι προσπαθείς να υποδείξεις λάθη άλλων για να καλύψεις τα δικά σου. Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας…

ΙΧΘΥΕΣ: Ας κρατήσει ο καθένας τη γνώμη του

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον σου και στερώντας σου στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής γαλήνης, εξ αιτίας των καβγάδων μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, αλλά και το χώσιμο της μύτης τους στην προσωπική σου ζωή. Ο καθένας θα έχει λόγο και γνώμη, ακόμα κι αν δε του τα ζητήσεις και σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα και μπερδέματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου. Για να λέμε όμως και την αλήθεια, πέρα από αυτά, μάλλον δε θα αντιμετωπίσεις άλλα θέματα, οπότε είσαι από τους πιο ευνοημένους της συγκεκριμένης λίστας.

Πηγή:astrology.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours