Όση… καψούρα και να έχουν, όσο ερωτευμένα και αν είναι, τα ζώδια αυτά βάζουν την φιλία τους πάνω από τα ερωτικά τους. Και το κάνουν ακριβώς επειδή γνωρίζουν ότι οι καλοί φίλοι μένουν για πάντα, ενώ ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να «καεί» πιο γρήγορα και από το σπίρτο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο πιστό. Αγαπάει πολύ και δένεται με τους δικούς του ανθρώπους. Θεωρεί τους φίλους του οικογένεια και θα κάνει τα πάντα για εκείνους. Έχει «δουλέψει» σκληρά άλλωστε πάνω στο κομμάτι της φιλίας και έχει επενδύσει στην σχέση του αυτή, οπότε δεν θα αφήσει τίποτα και κανέναν να την θέσει σε κίνδυνο. Δεν αποκαλεί φίλο του όποιον να ‘ναι… Πρόκειται για ένα ζώδιο «εκλεκτικό» στις παρέες του, στο οποίο μάλιστα πρέπει κάποιος να αποδείξει την πίστη και την αγάπη του, πριν τον εμπιστευτεί. Οπότε αν έχεις ερωτευτεί έναν Ταύρο, τότε να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη του προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που δένεται συναισθηματικά με τους φίλους του. Τους θεωρεί μέλη της οικογένειάς του. Και όλοι ξέρουμε πώς αντιδρά ένας Καρκίνος, όταν πρόκειται για αυτήν. Γίνεται «ασπίδα», δίνει τα πάντα και προσπαθεί να τους ικανοποιήσει όλους και να τους βλέπει ευτυχισμένους. Ο Καρκίνος, χωρίς φίλους, δεν μπορεί να ζήσει. Χάνει την ταυτότητά του και τον προσανατολισμό του. Το να έχει αληθινές φιλίες στην ζωή του είναι πιο σημαντικό από κάθε ερωτική σχέση. Φυσικά και θα καψουρευτεί ως τα μπούνια, ωστόσο ποτέ δεν θα παρατήσει τους φίλους του, δεν θα τους αμελήσει και δεν θα τους κάνει στην άκρη για τον έρωτα. Το πιο πιθανό είναι να φροντίσει να εντάξει το ταίρι του μέσα στην παρέα του για να περνάνε χρόνο μαζί και να διασκεδάζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης πιστεύει ότι η πιο σημαντική σχέση που έχει στην ζωή του είναι αυτή με τους φίλους του. Ποτέ κανένα ταίρι δεν θα μπει πάνω από την παρέα του. Είναι το ζώδιο αυτό που θεωρεί ότι το να ερωτευτείς και να παντρευτείς είναι μεν ρομαντικό, αλλά παράλληλα είναι και πολύ αγχωτικό. Το άγχος είναι ένα συναίσθημα που δεν θα νιώσει ποτέ με τους φίλους του. Η παρέα του δεν τον δεσμεύει πουθενά, δεν είναι απαιτητική και δεν έχει… υποχρεώσεις. Σε αντίθεση με την σχέση ή τον γάμο. Οπότε αυτόματα η ζυγαριά του Τοξότη πάντα θα γέρνει στις φιλίες του και πολλές φορές θα βάζει σε δεύτερη μοίρα το ταίρι του. Αν έμπλεξες με Τοξότη, θα πρέπει να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Αν το δέχεσαι, έχει καλώς. Αν όχι, τότε υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του. Μάλιστα η παρέα του είναι αυτή που μετράει περισσότερο για εκείνον. Το να είναι απομονωμένος με το ταίρι του είναι ο χειρότερος εφιάλτης του. Δεν μπορεί να εκφραστεί και να ζήσει όπως θέλει. Οι φίλοι του είναι πηγή ζωής για εκείνον. Μαζί τους νιώθει ελεύθερος και δημιουργικός. Μπορεί να κάνει κάθε τρέλα που θα του κατέβει στο μυαλό και επίσης να έχει άτομα με τα οποία θα μοιράζεται τις ιδέες και τις απόψεις του ή θα μάχεται για έναν κοινό σκοπό. Ο Υδροχόος λατρεύει να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους και καμία σχέση ή έρωτας δεν θα του στερήσει ποτέ την παρέα του.

Πηγή:astrology.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours