H Άση Μπήλιου έκανε τις αστρολογικές τις προβλέψεις για τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο το 2021 σε συνέντευξή της στο 7 μέρες Tv και στη Μαρία Κολλιάτσα.

Το 2020 φεύγει, το 2021 έρχεται. Θα μας πεις δύο λόγια επιγραμματικά;

Για τη χρονιά που φεύγει ο τίτλος είναι «Τα πάντα αλλιώς». Και αυτό επειδή ξεκίνησε με μία πολύ δύσκολη όψη, με την οποία ήμασταν όλοι οι αστρολόγοι πολύ ανήσυχοι στο τι θα φέρει, καθώς αυτή η όψη έχει συνδεθεί με πολέμους στο παρελθόν. Τελικά αυτό που ήρθε και το ζούμε ακόμα αποδείχθηκε χειρότερο από πόλεμος. Είναι ένας αόρατος εχθρός, ο οποίος μας κυνηγά. Η χρονιά που ξεκινά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Δεν πρόκειται να δούμε μεγάλη διαφορά. Ειδικά μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Γενικότερα, είναι μήνες που θα περιέχουν ένταση, πέρα από το κομμάτι της πανδημίας. Νιώθω ότι θα υπάρχει μεγάλη ένταση στη χρονιά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Και σε πολιτικό επίπεδο, κοινωνικά, γενικότερα, πάμε σε μία περίοδο που θα προκληθούν πολλές κοινωνικές αναταραχές. Αυτήν τη χρονιά έχουμε μεγάλη σύνοδο Δία-Κρόνου. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια κι η επιρροή είναι για τα επόμενα 20 έτη. Αυτήν τη μεγάλη σύνοδο, η οποία θα είναι πολύ κοντά, οι δυο πλανήτες στο παρελθόν την έχουν συνδέσει με το άστρο της Βηθλέεμ. Αυτό δηλαδή που είδαν οι μάγοι κι είπαν ότι γεννιέται ένας βασιλιάς.

Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα;

Για τη χρονιά που έρχεται τα ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα είναι οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Τρίτους βάζω τους Υδροχόους, γιατί καλώς ή κακώς ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που σε αφήνει αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο. Έχει περιορίσιμους κι ευθύνες, ευνοούνται κι αυτοί, αλλά θα είναι ελάχιστος ο χρόνος που μπορούν να περάσουν ευχάριστα. Δίδυμοι και Ζυγοί, όμως, θα έχουν μια πολύ καλή χρονιά. Γενικά, θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο δίμηνο. Και το λέω αυτό, γιατί τότε θα είναι πολλοί πλανήτες σε κόντρα με τον Ουρανό και τον Άρη στον Ταύρο. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτο δίμηνο για την χώρα μας θα είναι αρκετά δύσκολο. Δεν θα ήθελα να το ωραιοποιήσω…

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours