Ελληνίδα καλλονή κάτω από τη φόρμα «αστροναύτη» στο αεροδρόμιο των Χανίων

Με μια εμφάνιση που θύμιζε περισσότερο αστροναύτη που προσγειώθηκε από κάποιον άλλον πλανήτη και όχι τουρίστρια που πηγαίνει τις καλοκαιρινές διακοπές της επέλεξε μια νεαρή γυναίκα να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κρήτη.

Φορώντας μια λευκή ολόσωμη φόρμα, μάσκα μιας χρήσης, γάντια και μαύρα γυαλιά ηλίου κέντρισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων στο αεροδρόμιο Χανίων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αρχικά όλοι πίστευαν πως πρόκειται για τουρίστα που έφτασε από κάποια χώρα του εξωτερικού όπου ο Covid-19 βρίσκεται σε έξαρση, όμως, επρόκειτο τελικά για μια εντυπωσιακή γυναίκα από την Αθήνα.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Ελληνίδα καλλονή που κέντρισε την προσοχή τόσο με τη στολή όσο και χωρίς αυτήν, δήλωσε πως τηρεί στο έπακρο τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. Μάλιστα, όπως είπε, εάν όλοι οι πολίτες ήταν λιγάκι πιο ευσυνείδητοι και κυκλοφορούσαν σε δημόσιους χώρους όπως κι εκείνη, δηλαδή με μάσκα, γάντια και στολή, τα κρούσματα θα ήταν πολύ λιγότερα.

Φωτό: SDNA

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια ταξιδιού με αεροπλάνο, οι επιβάτες είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα, ωστόσο, κάθονται σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, καθώς δεν ισχύει ο κανόνας της κενής θέσης, όπως συμβαίνει με τα λεωφορεία και τα πλοία.

Πηγή:newsbreak.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours