Ηελληνική showbiz έχει αρχίσει να θυμίζει συμμαθητές μετά το Λύκειο. Πρώην κολλητοί που πόζαραν στις φωτογραφίες της πενταήμερης. Πρώην φίλες που αντάλλαζαν βραχιόλια Best Friends Forever. Mετά τις Πανελλήνιες άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη.

της Λία Παπαϊωάννου

Έχουμε μια showbiz γεμάτη με διάσημες φιλίες που λίγες λίγες χάλασαν.  Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ση ζωή θα πεις και θα έχεις δίκιο. Αλλά δεν παύουν να είναι στενάχωρα πράγματα. Υπάρχουν περιπτώσεις διασήμων που πιστεύαμε ότι θα τους βλέπουμε μαζί με κάθε αφορμή ως τα βαθιά γεράματα. Ώσπου ξαφνικά, τραβήχτηκε η πρίζα που κρατούσε τις φιλίες τους ζωντανές και πάνε οι κοινές εμφανίσεις σε κοσμικά event σε Instagram, σε youtube και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Οι μόνες φιλίες που κρατάνε την πίστη μας στο bBest Friends Forever ζωντανή είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη και της Νατάσσας Θεοδωρίδου (θυμήσου τη συγκίνησή τους στο φινάλε της εκπομπής της πρώτης) και της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Μάρα Ζαχαρέα που δίνουν ραντεβού στην Πάρο κάθε καλοκαίρι. Πάμε να θυμηθούμε τώρα όσους δεν τα κατάφεραν να μείνουν φίλοι για πάντα.

Μαίρη Συνατσάκη – Σπύρος Σαμοΐλης

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Σαμοΐλης ήταν φίλοι και συνεργάτες επί 12 χρόνια. NDP Photo Agency

Τον Νοέμβριο του 2019 ήταν που επιβεβαιωθήκαμε πως η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Σαμοΐλης δεν είναι πια φίλοι. 12 χρόνια φίλοι και συνεργάτες ήταν τα παιδιά και τώρα, δεν κάνουν πια παρέα για λόγους σοβαρούς όπως παραδέχτηκε η παρουσιάστρια. «Νομίζω ότι θα έδειχνα τρομερή ασέβεια αν έμπαινα στις λεπτομέρειες αυτού. Το θεωρώ μεγαλύτερη ασέβεια από το να μιλήσω και για τις ερωτικές μου σχέσεις. Το να δώσω λεπτομέρειες είτε εγώ, είτε εκείνος θα ήταν μεγάλο λάθος», είχε πει μεταξύ άλλων στο κανάλι της στο YouTube η Μαίρη Συνατσάκη.

Σίσσυ Χρηστίδου – Έλλη Κοκκίνου

διάσημες φιλίες
NDP Photo Agency

Το unfollow μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου ήταν επίσης θέμα που μας απασχόλησε στα τέλη του 2019. Μια μακροχρόνια φιλία που πήγε στον βρόντο (σαν την αγάπη του Χρήστου Δάντη στα αγαπημένα μας 90’s ) ήταν αυτή της Σίσσυς Χρηστίδου και της Έλλης Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το unfollow που έκαναν εκατέρωθεν στο Instagram και απάντησε κάτι γενικό και αόριστο. Τι τα θες; Είναι δύσκολο θέμα η φιλία.

«Με τα social media ασχολούμαι, αλλά όχι όσο άλλοι. Η ζωή έχει από όλα. Άλλες φορές σχολιάζουμε, άλλες δεν σχολιάζουμε. Έτσι κι αλλιώς, δημοσίως, σχέσεις προσωπικές, ερωτικές και φιλικές δεν τις σχολιάζω ποτέ. Νομίζω κάποια πράγματα είναι για εμάς. Και η ζωή είναι έτσι τώρα, μπορεί να είναι αλλιώς σε μερικά χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις. Το Instagram είναι χαφιές μεγάλος», αρκέστηκε να πει όταν ξαναρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ελένη Μενεγάκη – Δέσποινα Βανδή

Διάσημες φιλίες, Ελένη Μενεγάκη Δέσποινα Βανδή
Ελένη Μενεγάκη, Δέσποινα Βανδή. / NDP Photo Agency

Η μέχρι πρότινως παρουσιάστρια του Alpha και η τραγουδίστρια μαζί και με την Τζένη Μπαλατσινού κάποτε αποτελούσαν την πιο διάσημη γυναικοπαρέα της κοσμικής Αθήνας. Μετά το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, αλλά και τη δημοσίευση της σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο σε περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου τα πράγματα άλλαξαν πολύ. Φημολογείται πως ξέσπασε αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο κουμπάρες και πως η Δέσποινα Βανδή πήρε θέση. Τι ακριβώς έγινε δεν ξέρουμε πάντως οι δύο διάσημες γυναίκες δεν εμφανίστηκαν ξανά μαζί.

Κατερίνα Καινούργιου – Μαρία Ηλιάκη

Καινούργιου Ηλιάκη
Κατερίνα Καινούργιου, Μαρία Ηλιάκη. / NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και ποτέ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για να κερδίσω τη συμπάθεια του κόσμου ή να φανώ καλή. Ό,τι έχω να πω το λέω έξω από τα δόντια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε πια. Μετά το τέλος του “Δέστε τους” δεν ξαναμιλήσαμε. Είναι και δική μου θέση και δική της. Αν ήθελα να μιλήσω στην παρούσα φάση με την Μαρία, θα την είχα πάρει τηλέφωνο. Κάποιες καταστάσεις μάς οδήγησαν στο να μη μιλάμε. Δεν θα πω ποιος φταίει, γιατί είναι προσωπικό μας θέμα. Την εκτιμώ και την αγαπώ ως άνθρωπο», είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καινούργιου. Φυσικά αναφερόταν στην πρώην φίλη της Μαρία Ηλιάκη. Η κόντρα που ποτέ δεν μάθαμε από τι ξεκίνησε φαίνεται να έληξε το καλοκαίρι του 2019. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου έπεσε θύμα χάκερ στο Instagram και η Μαρία Ηλιάκη της έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Φλορίντα Πετρουτσέλι – Νάνσυ Παραδεισανού

Σπυροπούλου Πετρουτσέλι
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Φλωρίντα Πετρουτσέλι. / NDP Photo Agency

Την εποχή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίαζε την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στον Alpha πολλοί θέλουν να την ξεχάσουν. Η παρουσιάστρια ίσως να θέλει να ξεχάσει την φιλία της με τις συνεργάτιδές της Φλορίντα Πετρουτσέλι και Νάνσυ Παραδεισανού. Παρόλο που τότε εμφανίζονταν παντού μαζί, η σχέση τους έληξε άδοξα μαζί με την τηλεοπτική πορεία της Κωνσταντίνας στον Alpha. Γι’ αυτή τη «φιλία» που έσβησε είχε μιλήσει ο συνεργάτης και των τριών στην εκπομπή, Στηβ Μιλάτος.

Διάσημες φιλίες, Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Νάνσυ Παραδεισανού. / NDP Photo Agency

«Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές», είχε πει στην «Φωλιά των Κου Κου».

Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αρναούτογλου Κανάκης
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος. / NDP Photo Agency

Ο Αντώνης Κανάκης πρωταγωνιστεί στο θέμα «διάσημες φιλίες που χάλασαν» από την εποχή που χώρισαν οι δρόμοι του με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Πρώην τηλεοπτικό ντουέτο στους ΑΜΑΝ, έπειτα δύο ξένοι. Εκείνος είχε πει ότι δεν μιλάνε γιατί δεν έχουν κάτι να πουν κι ο Αντώνης Κανάκης είχε πει ότι το θέμα είναι «λεπτό κι ευαίσθητο. Ωστόσο, η ιστορία επαναλήφθηκε με τον έτερο κολλητό του φίλο, και πρώην συνεταίρο του τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κριτική του Αντώνη Κανάκη στους καλεσμένους που έφερνε στην εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο βρίσκονταν στην ίδια τηλεοπτική στέγη, φαίνεται πως έφερε πολικό ψύχος στη μεταξύ τους σχέση.

Άλλωστε, ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ήρθε σε οριστική ρήξη με τον ΑΝΤ1 ήταν ότι το κανάλι δεν διέψευσε επισήμως τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ζητήσει να κοπεί η εκπομπή του άλλοτε φίλου του. Πώς να κολλήσει το γυαλί μετά από τέτοιες καταστάσεις;

Πάντως ο Γρηγόρης Αρανούτογλου μετά την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη από τον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει σε τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους. «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 25 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας» ξεκαθάρισε ο παρουσιαστής.

Η κόντρα τους ξαναφούντωσε την περίοδο της καραντίνας με αφορμή την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και τις κατηγορίες του Αντώνη Κανάκη περί αντιγραφής και αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο.

Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης

Και θα κλείσω αυτή τη λίστα με τις διάσημες φιλίες του παρελθόντος με ένα τηλεοπτικό δίδυμο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο. Αποκαλούσαν ο ένας τον άλλο αδερφό και τίποτα δεν έμοιαζε ότι μπορεί να τους χωρίσει. Κι όμως ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης όχι απλά χωρίστηκαν, όχι δεν είναι φίλοι, δεν μιλούν καν μεταξύ τους.

«Για κάποιον λόγο δεν θέλαμε να το συνεχίσουμε το World Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου.

Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Για να πεις “είμαι δημιουργός του concept” πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες “θα σας πληρώνω στην ώρα σας”. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος. Δανεικά σου έδωσα. Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πώς το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους», εξήγησε πέρσι στην Ελεονώρα Μελέτη ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε αντιδράσει τότε με ένα Insta Story που έλεγε: «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του». Και ό,τι κατάλαβε ο καθένας, κατάλαβε.

Πηγή:ladylike.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours