Μια ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από νοσοκομείο στα social media, παρερμηνεύτηκε με τον κόσμο να νομίζει ότι ο γνωστός ηθοποιός προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Με νέο Instagram Story, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διευκρίνισε ότι δεν έχει κορονοϊό, αλλά έκανε χθες το εμβόλιο κατά της COVID-19.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, του έβαλαν ένα βραχιολάκι στο χέρι αφού ολοκλήρωσε τον εμβολιασμό του, το οποίο και μοιράστηκε στο Instagram με το σχόλιο «F… covid-19» και τόνισε ότι δεν έχει κορονοϊό, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.

«Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κοροναϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας.

Ό,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το story που προκάλεσε αναστάτωση:

Πηγή:mononews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours