Βασιλική Ρούσσου: Μιλά για πρώτη φορά για τον έρωτά της με τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

Ενα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλοκαιριού είναι ο Ελληνας παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αντώνης Τσαπατάκης και το μοντέλο Βασιλική Ρούσσου, που έγινε γνωστό μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας «My Style Rocks».

Η Ελενα Χριστοπούλου επιβεβαίωσε τη σχέση τους αναρτώντας την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media. Στο στιγμιότυπο ήταν ο Αντώνης Τσαπατάκης με τη σύντροφό του, σε γεύμα που είχαν. Η μελαχρινή καλλονή  μιλάει στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη σχέση της με τον γοητευτικό αθλητή. «Είμαστε μαζί και περνάμε ωραία. Ο Αντώνης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κρατάμε την προσωπική μας ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», εξηγεί.

Το ζευγάρι πέρασε τις διακοπές του στα Χανιά, από όπου κατάγεται ο παραολυμπιονίκης, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώρισε τους γονείς του, οι οποίοι -όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους- τη συμπάθησαν πάρα πολύ, αφού είδαν τον γιο τους να είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Η Βασιλική Ρούσσου είναι μοντέλο που συνεργάζεται με το πρακτορείο της Ελενας Χριστοπούλου, in.the.fab. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει δική της σειρά με αξεσουάρ. Από την πλευρά του, ο Αντώνης Τσαπατάκης πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμΕΑ στον Καναδά με την ελληνική αποστολή, κατακτώντας δύο μετάλλια, ενώ στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours