Αυτό είναι το χρώμα στη μόδα για τον Χειμώνα!

Ποιο είναι το χρώμα στη μόδα για τον Χειμώνα που μπορείς να φορέσεις άφοβα και να δείχνεις πιο chic και κομψή; Το λευκό!

Ναι, το λευκό είναι το χρώμα στη μόδα για τον Χειμώνα γιατί δεν είναι μόνο Καλοκαιρινό χρώμα, όπως πολλοί μπορεί να πιστεύουν… Eίναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις για να το συνδυάσεις.

Ακόμη κι αν έχεις τις αμφιβολίες σου πρέπει να το δοκιμάσεις. Αξίζει τον κόπο να φορέσεις το λευκό τον Χειμώνα και να δείχνεις πιο καλοντυμένη και κομψή, ενώ θα δίνεις και μια χαρούμενη νότα στο γκρι της ημέρας.

Για να το προσθέσεις με επιτυχία στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα σου και στη ζωή σου, ακολούθησε τα παρακάτω tips.

Όλες οι αποχρώσεις

Το κλειδί για να φορέσεις το λευκό χρώμα τον Χειμώνα είναι να αγκαλιάσεις όλες τις αποχρώσεις που έρχονται μαζί του: κρεμ, μπεζ, εκρού…

Το λευκό χειμώνα δεν είναι τόσο αυστηρό αλλά μπορείς να παίξεις με διάφορες αποχρώσεις. Και οι λεπτές διαφορές στα χρώματα είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Μπορείς, δηλαδή, να φορέσεις ένα λευκό μπλουζάκι κι από πάνω μπορείς να το συνδυάσεις με μια μπεζ πλεκτή ζακέτα κι ένα παντελόνι στο χρώμα του πάγου.

Light Layers

Εκτός από τις αποχρώσεις, πρέπει να δώσεις βάση και στις υφές. Οι υφές είναι ένας μεγάλος παράγοντας που πρέπει να λάβεις υπόψιν τον Χειμώνα. Το layerin με κασμίρ, denim, shearling και βαμβακερά είναι το κλειδί για να έχεις ένα υπέροχο και σοφιστικέ look.

Μπορείς να φορέσεις το βαμβακερό μπλουζάκι σου, το κασμίρ κασκόλ, το denim λευκό παντελόνι και από πάνω να βάλεις το shearling παλτό σου.

Και τι παπούτσια φοράς με ένα white look;

Όταν πρόκειται για τα παπούτσια τι φοράς;;; Μπορείς να επιλέξεις ένα χρώμα για να κάνει αντίθεση. Μην το φοβηθείς!

Μπορείς να φορέσεις τις μπότες σου, τις vinyl cowboy μπότες ή ακόμη κι ένα παπούτσι animal print που είναι στη μόδα τον Χειμώνα. Τις αντιθέσεις τις αγαπάμε, τις αγκαλιάζουμε και τις αναδεικνύουμε!

Με αυτό το look, μπορείς πολύ εύκολα να πας για ένα φαγητό, ένα κρασί ή ακόμη και στη δουλειά σου. Το look σου θα δείχνει «καθαρό», κομψό και πιο ακριβό ενώ θα σου φτιάχνει τη διάθεση μέσα στη μουντίλα του Χειμώνα!

Πηγή:womanslife.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours