Έσβησε 41 κεράκια η Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες»

Η «Λενιώ Σταμίρη» έσβησε κεράκια! Τα γενέθλιά της είχε στις 5 Αυγούστου η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» Μαρία Κίτσου και τα γιόρτασε με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μαρία Κίτσου απολαμβάνει αυτές τις μέρες ένα μικρό summer break από τα γυρίσματα και γεμίζει τις «μπαταρίες» της ώστε να επιστρέψει δριμύτερη σε αυτά. Όπως έχει γίνει γνωστό, επιθυμία του καναλιού είναι να υπάρξει μεγάλο stock επεισοδίων, ώστε, σε περίπτωση που μέσα στους επόμενους μήνες αποφασιστεί και πάλι lockdown, να μη διακοπεί και πάλι το σίριαλ, όπως συνέβη τον περασμένο Μάρτιο.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, λοιπόν, η τηλεοπτική Λενιώ Σταμίρη διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι για καλούς φίλους, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουν τα 41 της χρόνια.

«Μέσα από την καρδιά μου σας στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με συγκινήσατε βαθιά! Να είμαστε καλά και ευτυχείς! Να δίνουμε και να παίρνουμε πολλή πολλή αγάπη, αυτό εύχομαι σε όλους μας! Και να ζούμε με όλο μας το είναι!», ευχαρίστησε κατόπιν και τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours