Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική περιγραφή για το ατύχημα και η φωτογραφία μετά τον ακρωτηριασμό! (vid)

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο Tik Talk και στον Αντώνη Σρόιτερ, προβλήθηκε στο Happy Day.

«Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος. Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες. Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες.

Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά-που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου-και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή».

Δύναμη ψυχής

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει ξεχωρίσει για τη δύναμη της ψυχής της!

Στο ατύχημα που είχε τον περασμένο Σεπτέμβριο τραυμάτισε σοβαρά το χέρι της με αποτέλεσμα να χάσει ένα δάχτυλό της. Οι εφιαλτικοί μήνες που ακολούθησαν ήταν δύσκολοι μιας και η πρωταθλήτρια χρειάστηκε αρκετά χειρουργεία ώστε να μη χάσει ακόμη ένα δάχτυλο, ενώ και η παραμονή της στο νοσοκομείο ήταν μακρά.

Η Έρρικα μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, δείχνοντας το χέρι της για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό.

Κάτω από την φωτογραφία έγραψε: «Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός…Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις…».

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours