Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής

Τα κιλά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Μύκονο έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Πιο συγκεκριμένα το πάνελ του Happy Day σχολίασε το πώς εμφανίστηκε στη Μύκονο σε σχέση με το πώς φαίνεται στη νέα αφίσα για το πρόγραμμα του Sfera. Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ξέσπασε σε έντονο ύφος μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Πήρα πάρα πολλά μηνύματα που έβριζε ο κόσμος πάρα πολύ τον Δημήτρη Παπανώτα και ένα βίντεο της εκπομπής εκεί στο Happy Day. Είχε να κάνει με την αφίσα του πρωινού του Sfera και το πως ήμουνα εγώ στη Μύκονο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή. «Το θέμα ήταν τα κιλά τα δικά μου, πως ήταν στην πραγματικότητα με την αφίσα. Ούτε εγώ ποτέ έχω κρύψει τα κιλά μου, ούτε… πότε θα σταματήσετε να ασχολείστε με αυτές τις ηλιθιότητες περί κιλών. Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε. Αν σου μιλούσα μπορεί και να νιώθατε πολύ άσχημα για αυτό που κάνατε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Τέλος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε για το συγκεκριμένο θέμα: «Εγώ φανταστείτε πως το μοντάζ που έκανε εδώ πέρα η υπεύθυνη του Sfera, για το σώμα που θα βάλουν και τι θα κάνουνε, το είδα τελευταία στιγμή και γελάσαμε και είπαμε αυτό. Μήπως βγήκε ποτέ κανείς να πει, ο Γρηγόρης κάνει bodybuilding; Είναι αστείο»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και πως θα απαντήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή…

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours