ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ – ΧΙΛΑΡΙΑ ΤΟΜΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει κοσμήσει τόσο την μεγάλη όσο και την μικρή οθόνη εδώ και αρκετές δεκαετίες, ενώ ίσως τον ξέρουμε καλύτερα για τους ρόλους του στη δραματική σειρά του CBSKnots Landing, στο σίτκομ του NBC30 Rock και στις ταινίες Το κυνήγι του κόκκινου ΟκτώβρηΟ πληροφοριοδότης και The Cooler. Ο Μπάλντουιν ήταν προηγουμένως παντρεμένος με την ηθοποιό Κιμ Μπέισινγκερ, αλλά κατέληξαν σε ένα άσχημο διαζύγιο το 2002.

Γνώρισε την Χιλάρια Τόμας, μια δασκάλα του γιόγκα με έδρα της το Μανχάταν, το 2011, και παντρεύτηκαν μετά από έναν μόλις χρόνο. Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά μαζί και ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει επίσης μια κόρη, την Άιρλαντ Μπάλντουιν-Μπέισινγκερ, από τον προηγούμενο γάμο του. Η περιουσία του Άλεκ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα 65 εκατομμύρια δολάρια.

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ – ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πάντοτε στυλάτη, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, τα προλαβαίνει όλα ως ηθοποιός, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπη, σύζυγος και μητέρα. Παντρεύτηκε με τον Μάθιου Μπρόντερικ στις 19 Μαΐου του 1997, μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, έναν γιο που γεννήθηκε το 2002 και δίδυμες κόρες που γεννήθηκαν το 2009.

Από το 2016, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ πρωταγωνιστεί και είναι εκτελεστική παραγωγός στην ντραμεντί του HBODivorce. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός Μπρόντερικ, από την άλλη, ασχολείται με θεατρικές παραστάσεις και έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων και η μαύρη κωμωδία Beautiful Darkness, που βγήκε το 2019. Η περιουσία της Σάρα αυτή τη στιγμή μετράει 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του Μάθιου υπολογίζεται στα 45 εκατομμύρια δολάρια.

ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ – ΝΤΕΜΠΟΡΑ ΛΙ ΦΑΡΝΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φέτος ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του, Ντέμπορα Λι Φαρνές, γιορτάζουν τα 24 χρόνια έγγαμου βίου. Το διάσημο ζευγάρι από την Αυστραλία γνωρίστηκε το 1995, στα γυρίσματα του δράματος του ABCCorrelli. Παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά αλλά η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Έδωσαν μάχη με κάποια ζητήματα γονιμότητας, αλλά η υιοθέτηση των δύο παιδιών τους το 2000, τελικά ήταν εκείνη που μάλλον τους έφερε την χαρά. Η σχέση τους επίσης αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, καθώς η Φαρνές είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από τον Τζάκμαν. Κατάφεραν να είναι μαζί για πάνω από δύο δεκαετίες και θεωρούνται ως ένα από τα πιο στέρεα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

TΟΜ ΧΑΝΚΣ – ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ

Ο εξηντατριάχρονος δημιουργός ταινιών και ηθοποιός, Τομ Χανκς, είναι ευρέως γνωστός για τις εμφανίσεις του τόσο σε κωμικές, όσο και σε δραματικές ταινίες. Μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες ταινίες του συμπεριλαμβάνουν Το Πράσινο Μίλι. το Άγρυπνος στο Σιάτλ, το Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας και το Φόρεστ Γκαμπ. Ο Χανκς προηγουμένως ήταν δεσμευμένος με την ηθοποιό Σαμάνθα Λιούις με την οποία έχει δύο παιδιά.

Συνάντησε την Ρίτα Γουίλσον το 1981 όταν γυρνούσε το Bosom Buddies άλλη  μια φορά το 1985 όταν έπαιζε στους Εθελοντές. Παντρεύτηκαν το 1988 και έχουν μείνει μαζί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, με το γάμο τους να τους φέρνει δύο γιους. Η Ρίτα Γουίλσον είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια, που εμφανίζεται στο Άγρυπνος στο Σιάτλ και σε πολλά ακόμη έργα. Επίσης έχει κυκλοφορήσει τέσσερα στούντιο άλμπουμς μέχρι σήμερα.

ΣΑΜΙΟΥΕΛ Λ. ΤΖΑΚΣΟΝ – ΛΑΤΑΝΙΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ηθοποιός Λατάνια Ρίτσαρντσον είναι παντρεμένη με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον από το 1980. Το ζευγάρι, το οποίο έχει έναν από τους λίγους έγγαμους βίους που αντέχουν στο Χόλιγουντ, έχει αποκτήσει ένα παιδί, τη Ζόι, που είναι κι αυτή επίσης στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Η Λατάνια έχει παίξει σε μια σειρά από δεύτερους ρόλους σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και σε ταινίες, αλλά οι καλύτεροί της ρόλοι ήταν εκείνοι που ενσάρκωσε στο θέατρο, μακριά από την κάμερα.

Ήταν υποψήφια για βραβείο Tony για την ερμηνεία της στο Ένα σταφύλι στον ήλιο. Επίσης, έχει δεχθεί εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτικούς για τον ρόλο της στο Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια, όπου έδωσε νέα πνοή στον χαρακτήρα της σε αυτήν την νέα διασκευή του έργου.

ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ – ΠΑΤΙ ΧΑΝΣΕΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη και ο κιθαρίστας του διάσημου αγγλικού ροκ συγκροτήματος, The Rolling Stones. Ο τραγουδοποιός είχε προβλήματα κατάχρησης ουσιών και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με σχετικές κατηγορίες εις βάρος του πέντε φορές. Μάλιστα βρέθηκε ακόμα και στη φυλακή για τρεις μήνες το 1967 μετά από επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του στο Σάσεξ κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης.

Ο Ρίτσαρντς παντρεύτηκε την Πάτι Χάνσεν το 1983 (αυτή τότε ασχολούνταν με το μόντελινγκ) αφού συναντήθηκαν κάπου στα τέλη του ’70. Η γαμήλια τελετή τους συνέπεσε με τον εορτασμό των τεσσαρακοστών γενεθλίων του Ρίτσαρντς το 1983, ενώ το ζευγάρι έχει δύο κόρες. Ο Κιθ επίσης έχει τρία παιδιά από την προηγούμενη πρώην σύντροφό του και ηθοποιό, Ανίτα Πάλενμπεργκ. Οι Stones έχουν μεικτή αξία πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια, την ώρα που ο Κιθ από μόνος του μετράει 300 εκατομμύρια δολάρια.

ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ – ΡΟΖΙ ΧΑΝΤΙΓΚΤΟΝ-ΓΟΥΑΪΤΛΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο πενηνταδυάχρονος Τζέισον Στέιθαμ έχει λογοδοθεί με την τριανταδυάχρονη αρραβωνιαστικιά του και μοντέλο, Ρόζι Χάντιγκτον, εδώ και πάνω από δύο χρόνια, αλλά οι δυο τους δεν μοιάζουν να βιάζονται να διαβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο σταρ του The Transporter έκανε πρόταση στην μέλλουσα σύζυγό του με ένα φινετσάτο υπέρλαμπρο δαχτυλίδι με διαμάντι 5 καρατίων σε μια φανταχτερή εκδήλωση το 2016.

Το ζευγάρι έχει έναν γιο ενάμισι χρονών που τον λένε Τζακ Όσκαρ Στέιθαμ. Έχουν αναφέρει ότι σκοπεύουν να τον βάλουν να εμπλακεί στην τελετή τους όταν θα είναι αρκετά μεγάλος. Ο Τζέισον πρωταγωνίστησε τελευταία και στην ταινία του 2019, Fast & Furious PresentsHobbs & Shaw, ενώ η Ρόζι επικεντρώνεται στο να είναι η καλύτερη μητέρα που μπορεί. Ο Τζέισον έχει 50 εκατομμύρια δολάρια στο όνομά του, όσον αφορά το 2019.

ΣΤΙΝΓΚ – ΤΡΟΥΝΤΙ ΣΤΑΪΛΕΡ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η καρδιά μας ραγίζει όταν τα αγαπημένα μας ζευγάρια σελέμπριτις χωρίζουν, όμως η καρδιά μας ζεσταίνεται ξανά όταν πραγματικά βρίσκουν και πάλι τον έρωτα. Ο Στινγκ έδωσε τέλος στον γάμο του με την Φράνσις Τομέλτι αλλά γρήγορα του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη με την Αγγλίδα ηθοποιό/σκηνοθέτη/παραγωγό Τρούντι Στάιλερ. Τα δυο πιτσουνάκια συναντήθηκαν το 1992 και περπάτησαν στα σκαλιά της εκκλησίας την ίδια χρονιά. Μετά από κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες, έχουν τέσσερα παιδιά μαζί (και δύο από τον προηγούμενο γάμο του Στινγκ). Δυστυχώς, για τα παιδιά του Στινγκ, θα πρέπει να ξεχάσουν την ιδέα του να κληρονομήσουν χρήματα από την τεράστια περιουσία του πατέρα τους, αξίας 180 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του το 2011 ότι δεν θα έχουν απομείνει πολλά γι’ αυτά γιατί θα έχουν ξοδευτεί για χάρη τους!

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ – ΤΖΟΡΤΖΙΝΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συγκεντρώσει ένα αξιοπρεπές περιουσιακό σύνολο μέσα από μια σειρά διαφημιστικών συνεργασιών. Παρόλα αυτά, η συνεχής ροή των μετρητών του τον έβαλε σε μπελάδες, όταν το 2017 κατηγορήθηκε για φοροδιαφυγή από πρόθεση, πληρώνοντας 15 εκατομμύρια λίρες σε εισφορές. Ευτυχώς γι’ αυτόν, το 2018 ξεμπέρδεψε από αυτό με ανασταλτική διετή ποινή υπό όρους και χωρίς φυλάκιση. Περιέργως, ο σταρ του ποδοσφαίρου προηγουμένως είχε σχέση με την τωρινή σύντροφο του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, Ιρίνα Σάικ. Όταν χώρισαν, αμέσως ξεκίνησε να βγαίνει με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ και το ζευγάρι έχει τώρα μια κόρη που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2017. Ο Ρονάλντο επίσης έχει έναν γιο και δύο δίδυμα που απέκτησε μέσα από το δώρο της παρένθετης μητρότητας.

ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ – ΙΡΙΝΑ ΣΑΪΚ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ φιγουράρει σχεδόν σε κάθε λίστα με τους πιο όμορφους σελέμπριτι άντρες. Παρά την διαβολικά ωραία του εμφάνιση, συγκαταλέγεται στους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, έχοντας εμφανιστεί στις ταινίες Hangover, στον Οδηγό Αισιοδοξίας κλπ. Ο Κούπερ είναι επίσης σκηνοθέτης και τραγουδιστής, ενώ του έχουν δοθεί αρκετά βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα Όσκαρ και δύο Γκράμι. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Κούπερ ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Τζένιφερ Εσπόζιτο, όμως έληξαν την σχέση τους το 2007, μετά από μόλις επτά μήνες γάμου. Συζούσε με το μοντέλο από τη Ρωσία, Ιρίνα Σάικ, και έχουν μαζί μια κόρη που τη λένε Λία, αλλά οι δρόμοι τους χώρισαν το 2019.

ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ – ΤΖΑΝΤΑ ΠΙΝΚΕΤ ΣΜΙΘ

Μπορείς να κάνεις μια λίστα με τα πιο δυνατά ζευγάρια του Χόλιγουντ και θα δεις ότι δεν θα ξεχάσεις να συμπεριλάβεις τον Γουίλ Σμιθ και την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το 1994, όταν συναντήθηκαν στα γυρίσματα του Πρίγκιπα του Μπελ Αιρ και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά. Ο Σμιθ ήταν πριν παντρεμένος με την Σερί Ζαμπίνο και είχαν ήδη μαζί έναν γιο πριν χωρίσουν το 1995. Η οικογένεια Σμιθ φαίνεται ότι δημιουργεί ένα πλήθος καλλιτεχνών, με τους Τζέιντεν και Γουίλοου Σμιθ να κάνουν σταθερά βήματα ανόδου προς την δημοσιότητα ως τραγουδιστές/ηθοποιοί. Το 2018, ο Γουίλ Σμιθ έκανε bungee-jumping πηδώντας από ένα ελικόπτερο στο Γκραν Κάνιον για να γιορτάσει τα πεντηκοστά του γενέθλια. Η Lloyds του έχει κάνει ασφάλεια αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τα έσοδα από την πτώση πήγαν στην φιλανθρωπική οργάνωση Global Citizen.

ΓΚΟΛΝΤΙ ΧΟΝ – ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ

Η σχέση του Κερτ Ράσελ με την Γκόλντι Χον κάνει τους διάσημους στίχους της Μπιγιονσέ “…should’ve put a ring on it” να φαίνονται ντροπιαστικοί. Ο Ράσελ και η Χον είναι μαζί από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 1983 και δεν δείχνουν καμία πρόθεση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους επέλεξαν να ζήσουν με άγαμη ευτυχία, εξηγώντας ότι αν είχαν παντρευτεί χρόνια πριν, η σχέση τους δεν θα κρατούσε. Το 2018, οι δια βίου σύντροφοι γιόρτασαν τα 35 χρόνια κοινής πορείας, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζονται ένα κομμάτι χαρτί για να τους βοηθήσει να μείνουν μαζί. Παρόλα αυτά, τριγύρω αιωρούνταν πάντα φήμες ότι μπορεί να είχαν τελέσει ένα κρυφό μη-γαμήλιο μυστήριο, εξ ου και το καθόλου αμελητέου μεγέθους διαμαντένιο δαχτυλίδι που φοράει η Xον στο δάχτυλο τους αριστερού της χεριού.

ΝΤΕΝΖΕΛ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΟΛΕΤΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Ο Ντένζελ και η Πολέτα Ουάσινγκτον μετράνε τον εντυπωσιακό αριθμό των 35 χρόνων γάμου. Συγκαταλέγονται με ευκολία στην λίστα με τα μακροβιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, και έχουν επίσης λειτουργήσει ως παράδειγμα ενός από τους πιο επιτυχημένους γάμους. Ξεκίνησαν με εμπόδια στον δρόμο τους αφού έγιναν δύο προτάσεις γάμου που απορρίφθηκαν, ενώ στην πορεία υπήρξαν επίσης φήμες για διαζύγιό τους. Ξεπέρασαν όμως τις δυσκολίες και κάτι παραπάνω από τρεις δεκαετίες μετά, μαζί με τέσσερα παιδιά, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Αυτό το διάστημα, ο Ουάσινγκτον κάνει περισσότερο δουλειά στο παρασκήνιο και το 2016, πρωταγωνίστησε και σκηνοθέτησε τα Εμπόδια. Το έργο απέσπασε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

ΣΕΘ ΡΟΓΚΕΝ – ΛΟΡΕΝ ΜΙΛΕΡ

Η Μίλερ και ο Ρόγκεν γνωρίστηκαν το 2004 μέσω του κοινού τους φίλου παραγωγού/σεναριογράφου, Γουίλ Ράιζερ. Ο Ρόγκεν είπε κατά λέξη ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και έκανε την πρόταση τον Σεπτέμβριο του 2010, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο της επόμενης χρονιάς. Οι δυο τους απασχόλησαν αρκετές φορές τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών μέσων για τους σελέμπριτις το 2018, με κατηγορίες ότι ο Ρόγκεν έριχνε μεγάλα ποσά σε ακριβά δώρα για να σώσει τον ταραχώδη γάμο τους. Οι φήμες αποδείχτηκαν αβάσιμες και η σχέση του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να είναι πιο δυνατή. Ο Ρόγκεν κάνει ό,τι μπορεί για να υποστηρίξει τον στόχο της Μίλερ να αφυπνίσει τον κόσμο για το Αλτζχάιμερ, αφού η μητέρα της διαγνώστηκε με τη νόσο το 2006.

NTEΪΒΙΝΤ ΜΠΟΟΥΙ – ΙΜΑΝ

Πριν τον τραγικό γεγονός του θανάτου του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Τζόουνς aka Ντέιβιντ Μπόουι, ο μουσικός ήταν παντρεμένος με την Ιμάν για 24 χρόνια. Ερωτεύτηκε το μοντέλο όταν την πρωτοείδε αλλά περιέργως, τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή, το διάσημο μοντέλο δεν ένοιωσε έτοιμη να είναι σε μια σχέση με έναν τύπο σαν τον Ντέιβιντ. Παρόλα αυτά, η Ιμάν παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον «Ντέιβιντ Τζόουνς» και όχι με τον Ντέιβιντ Μπόουι. Χρόνια μετά, η χήρα του Ντέιβιντ ακόμα τον αποκαλεί σύζυγό της και δεν νοιάζεται για τον κόσμο που αναφέρεται στον Μπόουι ως  πρώην σύζυγό της.

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ – ΑΝΤΟΝΕΛΑ ΡΟΚΟΥΖΟ

Ο Λιονέλ Μέσι εύκολα κατατάσσεται ψηλά στη λίστα των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου. Μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ όταν βρίσκεται στο γήπεδο, όμως σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Αργεντινός παίκτης είναι κολλημένος με την Αντονέλα Ροκούζο από το 2008. Δεν υπάρχει πιο ρομαντική ιστορία από την δική τους! Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν πέντε χρονών αλλά μέχρι να γίνουν 20 δεν είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν μαζί.

Το 2012, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν το πρώτο τους παιδί και αφού παντρεύτηκαν το 2017, πρόσθεσαν άλλα δύο παιδιά στην ευτυχισμένη οικογένειά τους. Από το 2018 ξεκίνησαν να γίνονται όλο και πιο συχνές οι εικασίες ότι ο τριανταενάχρονος τότε σταρ του ποδοσφαίρου, μπορεί τελικά να αποσυρθεί, όμως καμία από αυτές δεν επιβεβαιώθηκε ακόμα. Το συμβόλαιο διαρκείας του Μέσι με την Barcelona και οι διαφημιστικές του συμφωνίες, του χάρισαν την εντυπωσιακή του περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΣΑΣΑ ΜΠΑΡΟΝ ΚΟΕΝ – ΑΪΛΑ ΦΙΣΕΡ

Ο Σάσα, ο πρωταγωνιστής του Who Is America, νομιμοποίησε την σχέση του με την ηθοποιό Άιλα Φίσερ το 2010, χρόνια μετά την γνωριμία τους σε πάρτυ στο Σίδνεϊ το 2002. Ο γάμος τους ήταν αρκετά κλειστός με μόλις έξι καλεσμένους. Η σχέση τους δεν ήταν και από τις πιο συνηθισμένες, όπως αποκάλυψε η Άιλα. Λόγω της φύσης της δουλειάς του Μπάρον, υπήρξαν πολλές φορές που ανησύχησαν μήπως τα ονόματά τους εμφανίζονταν σε κάποια λίστα καταζητούμενων ή για τον αν εκείνος θα έβγαζε τη μέρα. Τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλύτερα αλλά το ζευγάρι φροντίζει να προφυλάσσει την μοναδική του σχέση.

ΑΝΤΑΜ ΣΑΝΤΛΕΡ – ΤΖΑΚΙ ΣΑΝΤΛΕΡ

Ο Σάντλερ είναι μάλλον ο ιδανικός σύντροφος, αφού πάντα φροντίζει να σε κάνει να γελάς. Όταν συνάντησε τη γυναίκα του μάλλον έπιασε το τζόκερ, αφού η Τζάκι Σάντλερ είναι μια υπέροχη σύντροφος. Είναι παντρεμένοι από τον Ιούνιο του 2003 και μαζί έχουν δύο υπέροχες κόρες.

Όταν γνωρίστηκαν, το ζευγάρι πίστευε σε διαφορετικές θρησκείες, όμως η Τζάκι έγινε εβραία για χατίρι του. Η Τζάκι ήταν μοντέλο και ηθοποιός, όμως ποτέ δεν κατάφερε να κάνει την καριέρα του άντρα της, αλλά ευτυχώς γι’ αυτήν, είχε πάντα κάποιους ρόλους στην ταινίες του. Σύντομα θα βγει στις αίθουσες η νέα ταινία του ηθοποιού, με τίτλο Hubie Halloween.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΙΜΠΙΛ ΖΑΓΚΑΡΣ

Πολλοί είναι οι διάσημοι που κινούνται με γοργούς ρυθμούς όταν πρόκειται για την ερωτική τους ζωή, όμως κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να κάνουν αργά βήματα σε αυτό. Ο Ρόμπερντ Ρέντφορντ ήταν πάντα ένας υπομονετικός άντρας και του πήρε περίπου 30 χρόνια πριν καταλήξει σε γάμο με την Σίμπιλ Ζάγκαρς.

Ωστόσο, μπορούμε να πούμε πως ήταν σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι, αφού ζούσαν μαζί για τόσα χρόνια. Ο Ρέντφορντ, αποχώρησε από την ενεργή ηθοποιία το 2018, όμως συνεχίζει να κάνει παραγωγές ταινιών δράσης. Αυτή την περίοδο, εργάζεται πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Desert of the Real.

ΚΕΡΚ ΝΤΑΓΚΛΑΣ – ΑΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝΣ

Ο Κερκ Ντάγκλας ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα πως έχουν ζήσει μια υπέροχη ιστορία αγάπης. Με την σύντροφό του Αν Μπάιντενς, παντρεύτηκαν  τον Μάιο του 1954 και ήταν αχώριστοι. Εκείνη είναι φιλάνθρωπος κι έχει εργαστεί και ως παραγωγός.

Τυχεροί άνθρωποι και οι δύο, αφού η ζωή τους ευλόγησε να ζήσουν πολλά χρόνια. Δυστυχώς, η υγεία του Κερκ είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια και φέτος απεβίωσε. Οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι για την Αν, όμως ευτυχώς έχει για παρηγοριά τα παιδιά της. Τον Απρίλιο, έγινε 101 ετών.

ΓΟΥΕΣΛΕΪ ΣΝΑΪΠΣ – ΝΑΚΪΑΝΓΚ ΠΑΡΚ

Προφανώς, γνωρίζετε πολύ καλά τον ηθοποιό Γουέσλεϊ Σνάιπς, από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Blade. Από το 2003, είναι παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα, την Νάκιανγκ Παρκ. Ο Σνάιπς έχει περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια και η Παρκ έχει επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο πως μπορεί να μείνει δίπλα του ό,τι κι αν γίνει.

Ο Σνάιπς αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την εφορία και πέρασε τρία χρόνια στη φυλακή. Ευτυχώς, ανάκαμψε και τώρα έχει επικεντρωθεί ξανά στην καριέρα του. Πρωταγωνιστεί στην κωμωδία Coming 2 America,η οποία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

ΜΠΙΛΙ ΤΖΟΕΛ – ΑΛΕΞΙΣ ΡΟΝΤΕΡΙΚ

Ο τραγουδιστής Μπίλι Τζόελ, έγινε διάσημος την δεκαετία του 1970. Είναι γνωστός ως  «ο άνθρωπος πιάνο» και οι παγκόσμιες πωλήσεις του έχουν ξεπεράσει το ρεκόρ των 150 εκατομμυρίων. Ο Μπίλι, συνεχίζει τις περιοδείες του ακόμα και στα 70 του χρόνια και έχει ήδη προγραμματίσει πολλές εμφανίσεις στην Αμερική μέσα στο 2020.

Τις μέρες που δεν δίνει παραστάσεις, μένει στο σπίτι με την πανέμορφη γυναίκα του Αλέξις Ρόντερικ. Άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2009 και τελικά παντρεύτηκαν το 2015. Το δεύτερο παιδί τους, γεννήθηκε το 2017. Η Αλέξις είναι ιππέας και πετυχημένο επιχειρηματικό στέλεχος.

ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ – ΛΟΥΣΙΑΝΑ ΜΠΑΡΟΣΟ

Κάθε φορά που ο Ματ Ντέιμον βρίσκεται στο κόκκινο χαλί, θα έχετε προσέξει την υπέροχη γυναίκα δίπλα του. Είναι η σύζυγός του, Λουσιάνα Μπαρόσο, και είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια. Γνωρίστηκαν το 2003 στο Μαϊάμι όταν ο Ντέιμον πρωταγωνιστούσε στην ταινία Stuck on You.

Μπορεί η Μπαρόσο να είναι Αργεντινή, όμως οι διαφορετικές γλώσσες δεν ήταν ποτέ εμπόδιο γι’ αυτούς. Ο αρραβώνας τους δημοσιοποιήθηκε το 2005 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Σήμερα, μεγαλώνουν μαζί τις 4 κόρες τους. Ο Ντέιμον είναι επίσης και παραγωγός και τώρα εργάζεται σε μια νέα ταινία με τίτλο The Last Duel, ένα ιστορικό δράμα.

ΤΖΕΡΕΜΙ ΑΪΡΟΝΣ – ΣΙΝΕΪΝΤ ΚΙΟΥΖΑΚ

Ο Τζέρεμι Άιρονς ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό Σινέιντ Κιούζακ πολύ πριν γίνει πρωταγωνιστής. Είναι παντρεμένοι εδώ και 42 χρόνια και φαίνεται πως ο έρωτας μεταξύ τους είναι ακόμα πολύ δυνατός. Ο γιος τους Σάμιουελ είναι φωτογράφος, ενώ ο άλλος τους γιος, ο Μαξ, είναι ηθοποιός.

Αφότου τα παιδιά τους μεγάλωσαν, το ζευγάρι έχει πολύ χρόνο ώστε να κακομάθουν ξανά ο ένας τον άλλον. Δεν έχουν σταματήσει να εργάζονται, με τον Άιρονς να πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ρομαντική κωμωδία Love, Weddings & Other Disasters και την Κιούζαν να είχε δανείσει τη φωνή της στην ταινία του 2009, Guerilla.

ΜΑΪΚΛ ΦΟΞ – ΤΡΕΪΣΙ ΠΟΛΑΝ

Οι περισσότεροι από εμάς, θυμόμαστε τον ηθοποιό Μάικλ Φοξ από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις ταινίες Back to the Future. Πριν από τη δεύτερη ταινία, η οποία έκανε πρεμιέρα το 1989, ο Φοξ εγκατέλειψε και παντρεύτηκε την Τρέισι Πόλαν. Η γυναίκα του είναι επίσης ηθοποιός και ο πιο σημαντικός της ρόλο ήταν στην κωμική σειρά Family Ties.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει μαζί όταν γνωρίστηκαν στη ταινία Bright Lights, Big City και έχουν τέσσερα παιδιά. Η Πόλαν δεν έχει παίξει σε κάποια ταινία ή σειρά για πολλά χρόνια, ενώ ο Φοξ το 2019 δάνεισε τη φωνή στην ταινία The Beast, Heroes of the Wildfire.

ΤΖΙΜΙ ΦΑΛΟΝ – ΝΑΝΣΥ ΓΙΟΥΒΟΝΕΝ

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show, όμως δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε από κοντά την οικογενειακή του ζωή. Έχει μια πανέμορφη γυναίκα, την Νάνσυ Γιούβονεν και δύο αξιολάτρευτες κόρες. Ο Φάλον και η σύζυγός του άρχισαν να βγαίνουν όταν γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας Fever Pitch.

Τώρα, η Γιούβονεν δεν εργάζεται ως ηθοποιός, είναι όμως παραγωγός του Χόλυγουντ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν 4 μήνες μετά τη γνωριμία τους. Τελικά, όλα πήγαν εξαίσια και τώρα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το σόου του Τζίμι Φάλον, είναι τώρα στην έβδομη σεζόν.

ΟΠΡΑ ΓΟΥΪΜΦΡΕΪ – ΣΤΕΝΤΜΑΝ ΓΚΡΑΧΑΜ

Η Όπρα Γουίμφρεϊ, είναι ακόμα μια διασημότητα της οποίας η σχέση μετράει πολλά χρόνια, χωρίς να είναι παντρεμένοι. Με τον σύντροφό της Στέντμαν Γκράχαμ είναι μαζί εδώ και 34 χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε το 1986 και παρότι αρραβωνιάστηκαν το 1992, δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Ποτέ δεν πήραν την απόφαση να κάνουν παιδιά, όμως δεν φαίνεται να αισθάνονται καθόλου μόνοι τους. Τίποτα στη σχέση τους δεν είναι συμβατικό, όμως αυτό φαίνεται να τους ταιριάζει απόλυτα. Σήμερα, η Γουίμφρεϊ απολαμβάνει τη ζωή μιας εκατομμυριούχου και είναι ηγετικό στέλεχος των μίντια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει κάποιο σημαντικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία Terms of Endearment.

ΜΠΡΑΪΑΝ ΚΡΑΝΣΤΟΝ – ΡΟΜΠΙΝ ΝΤΙΡΝΤΕΝ

Ο κινηματογραφιστής και ηθοποιός Μπράιαν Κράνστον ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύζυγό του, Ρόμπιν, το 1989. Και οι δυο τους είχαν συντρόφους όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Airwolf. Ο Κράνστον, περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στο Breaking Bad, παραδέχεται ότι η ψυχοθεραπεία είναι ένα από τα πράγματα που συνέβαλαν στην επιτυχία της σχέσης του ζευγαριού. Ο ίδιος πηγαίνει μία στις τόσες για μια συνεδρία και οι δυο τους πηγαίνουν επιπλέον μαζί ως ζευγάρι. Ο Μπράιαν λέει ότι έχει κάνει μια συμφωνία με την σύζυγό του η οποία τους δίνει το δικαίωμα να δουν έναν ψυχοθεραπευτή όποτε προκύπτει ανάγκη. Άραγε αν ακολουθούσαν ο Γουόλτερ και η Σκάιλερ (στο Breaking Bad) αυτήν την τακτική, θα ήταν ίσως εξίσου επιτυχημένη η σχέση τους;

TΙΝΑ ΦΕΪ – ΤΖΕΦ ΡΙΤΣΜΟΝΤ

Το 1993, η πλακατζού Φέι συνάντησε τον Τζεφ στο Σικάγο σε μια οντισιόν. Βγήκαν μαζί αρκετές φορές στο παρασκήνιο μέχρι να επισημοποιήσουν την σχέση τους το 2001. Ενώ η Τίνα κάνει τα μαγικά της στην κάμερα βγάζοντας το γέλιο στον κόσμο, ο Ρίτσμοντ την συνοδεύει σε πολλά σόου όπου δουλεύει ως σύμβουλος και συνθέτης μουσικής επένδυσης για παραγωγές όπως το Unbreakable Kimmy Schmidt  και το 30 Rock. Ο Τζεφ συνεχίζει την παράδοση εκείνων των ανδρών που δεν φοβούνται να έχουν σχέση με μια ψηλότερη γυναίκα. Είμαστε σχεδόν σίγουροι  ότι η Τίνα ήδη έχει σκαρφιστεί αρκετά αστεία που αφορούν την διαφορά του ύψους τους.

ΤΖΟΕΛ ΜΑΚΧΕΪΛ – ΣΑΡΑ ΟΥΙΛΙΑΜΣ

Ο Τζόελ πιστεύει ότι το να δίνεις προτεραιότητα στην σύζυγό σου πάνω από οτιδήποτε άλλο και το να προσπαθείς να δουλεύεις πάνω στον γάμο, είναι κλειδιά για μια σχέση που θα διαρκέσει. Ακολουθεί αυτή τη γραμμή από όταν παντρεύτηκε με την Σάρα Ουίλιαμς 20 χρόνια πριν, κάτι για το οποίο λίγοι σελέμπριτις πια μπορούν να καυχηθούν στις μέρες μας. Παρά τον χαμηλών τόνων βίο που το ζευγάρι διάγει, απασχόλησε τις επικεφαλίδες των τελευταίων σελέμπριτι νέων όταν οι δύο γιοι του διαγνώστηκαν με δυσλεξία. Το σερί της κακοτυχίας δεν σταμάτησε και οι δυο τους επίσης αντιμετώπισαν μια αποβολή, η οποία τους έκανε να έρθουν ακόμα πιο κοντά και παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι μέχρι σήμερα.

ΕΪΜΙ ΑΝΤΑΜΣ – ΝΤΑΡΕΝ ΛΕ ΓΚΑΛΟ

Η Έιμι Άνταμς γνώρισε τον ηθοποιό Ντάρεν Λε Γκάλο όταν παρακολουθούσε ένα μάθημα υποκριτικής πίσω στο 2001. Ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το 2002, αρραβωνιάστηκαν το 2008 και παντρεύτηκαν στις 2 Μαΐου του 2015. Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας κυριολεκτικά μετά από 14 χρόνια σχέσης και επτά χρόνια αρραβώνα! Η Έιμι εξήγησε ότι απέφευγε τον γάμο νωρίτερα επειδή δεν ήθελε όλη αυτήν την προσοχή που θα τραβούσε πάνω της μια τέτοια τελετή. Πιο πρόσφατα, για τον ρόλο της στο Vice: O δεύτερος στην ιεραρχία, η Άνταμς απέσπασε μια υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερου Β΄ Γυναικείου Ρόλου στην 91η Τελετή της Ακαδημίας. Επίσης, ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο δράμα του HBOSharp Objects, της χάρισε ένα βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στην κατηγορία της μίνι σειράς.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ

Οι “Posh and Becks” όπως τους αποκαλούν τα μέσα, είπαν το «δέχομαι» στις 4 Ιουλίου του 1999, σε μια υπέρλαμπρη τελετή. Δεν τσιγκουνεύτηκαν τίποτα για τη μεγάλη μέρα, κλείνοντας το ευρέως γνωστό Beckingham Palace στο Χερτφορτσάιρ για την περίσταση, καθώς το όλο γεγονός τους στοίχισε κατά προσέγγιση 7.5 εκατομμύρια λίρες. Όντας δημόσιες περσόνες και ένα από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα σελέμπριτι ζευγάρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ως παλαίμαχος επαγγελματίας ποδοσαφαιριστής και η Βικτόρια Μπέκαμ, ως εκθαμβωτική σχεδιάστρια μόδας, κατάφεραν να μείνουν μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα μας εξέπληξαν όταν συνέχισαν να είναι μαζί παρά τις επαναλαμβανόμενες φήμες που ήθελαν την σχέση τους να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, χωρίς διέξοδο.

ΜΑΡΤΙΝ ΣΚΟΡΣΕΖΕ – ΕΛΕΝ ΜΟΡΙΣ

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε έχει παντρευτεί πέντε φορές. Παντρεύτηκε την πέμπτη του σύζυγο, Έλεν Μόρις, το 1999. Η Έλεν σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρώην εκδότρια βιβλίων και τηλεοπτική παραγωγός. Αυτή και ο Μάρτιν έχουν μαζί μία κόρη, την Φραντσέσκα, η οποία έχει εμφανιστεί σε δύο από τις ταινίες του Σκορσέζε, στον Πληροφοριοδότη και στον Ιπτάμενο Κροίσο.

Η Έλεν προφανώς προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο όταν είσαι παντρεμένη με έναν θρυλικό σκηνοθέτη. Πριν την Έλεν, ο Σκορσέζε ήταν παντρεμένος με την Λαρέιν Μαρί Μπρέναν, μετά με την συγγραφέα Τζούλια Κάμερον, την ηθοποιό Ιζαμπέλα Ροσελίνι, και την παραγωγό Μπάρμπαρα Ντε Φίνα.

ΜΑΓΚΙ ΤΖΙΛΕΝΧΑΛ – ΠΙΤΕΡ ΣΑΡΣΓΚΑΡΝΤ

Ο Σάρσγκαρντ ξεκίνησε να βγαίνει με την αδερφή του στενού του φίλου, Τζέικ Τζίλενχαλ, τη Μάγκι, πίσω στο 2002. Ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον Απρίλιο του 2006 και τα γαμήλια καμπανάκια ήχησαν τρία χρόνια αργότερα. Τώρα έχουν δύο κόρες και ζουν στο Μπρούκλιν, στην Νέα Υόρκη. Κάτι ενδιαφέρον είναι πως ο Σάρσγκαρντ, παρότι χορτοφάγος, δηλώνει ότι αυτό δεν τον εμποδίζει από το να μαγειρεύει κρέας για τα παιδιά. Όσον αφορά τον τομέα της καριέρας, η Τζίλενχαλ πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός της σειράς του HBOThe Deuce και ήταν επίσης στην παραγωγή της ταινίας του 2018, Η Νηπιαγωγός. Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Σάρσγκαρντ ήταν στην μίνι σειρά The Looming Tower και στις ταινίες Ο Κύριος Τζόουνς και The Sound of Silence, που βγήκαν στις αίθουσες το 2019.

Η σταρ τηλεοπτικών ριάλιτι και επιχειρηματίας, Κλόε Καρντάσιαν, φαίνεται ότι απλώς έλκεται από τους αθλητές. Προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Λαμάρ Όντομ, τον οποίο παντρεύτηκε μόλις ένα μήνα μετά την επίσημη γνωριμία τους. Αφού οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους, τελικά ξεκίνησε να βγαίνει με τον Τρίσταν Τόμσον των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Το 2018 η Κλόε και ο Τρίσταν απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια κόρη με το όνομα Τρου Τόμσον.

Η σχέση τους υπήρξε επίσης ταραχώδης, με τον Τρίσταν να απατά στο Keeping Up With The Kardashians την σταρ, όταν ήταν μόνο τριών μηνών έγκυος. Ένα άλλο βίντεο κατέγραψε τις περιπτύξεις του με δύο γυναίκες σε ένα νυχτερινό κλαμπ. Όταν αποκαλύφθηκε ότι επιπλέον αυτός είχε και ένα ειδύλλιο με μια φίλη της Κάιλι Τζένερ, η Κλόε εν τέλει τον παράτησε για τα καλά. Η Κλόε αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στην πέμπτη θέση μεταξύ των Καρντάσιαν σε ό,τι αφορά την ατομική τους καθαρή αξία, με 40 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της.

Ο Αμερικάνος ηθοποιός, χορευτής, τραγουδιστής και παραγωγός, Τζον Τραβόλτα, είναι στα εξήντα κάτι του. Ο Τραβόλτα έχει επίσης δίπλωμα ιδιωτικού πιλότου και είναι εντυπωσιακό ότι κατέχει τέσσερα αεροπλάνα. Το σπίτι του στην Φλόριντα είναι ταυτόχρονα αεροδρόμιο, ενώ ο Τραβόλτα αυτήν την περίοδο έχει 200 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που έσπασαν τα ταμεία, όπως το Grease, το Pulp Fiction και το Πυρετός το Σαββατόβραδο.

Ο Τραβόλτα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κέλι Πρέστον και έκαναν μαζί δύο γιους και μια κόρη. Δυστυχώς, έχασαν τον γιο τους Τζετ εξαιτίας μιας επιληπτικής κρίσης που είχε όσο βρίσκονταν σε διακοπές στις Μπαχάμες. Έχουν ακόμη δηλώσει, κατά καιρούς, ότι ο γάμος του δεν είναι τέλειος αλλά φροντίζουν να τον κάνουν να δουλεύει!

ΦΡΑΝΣΟΥΑ-ΑΝΡΙ ΠΙΝΟ – ΣΑΛΜΑ ΧΑΓΙΕΚ

Η Μεξικανοαμερικάνα ηθοποιός, Σάλμα Χάγιεκ, τελευταία ομόρφυνε τις οθόνες μας σε ταινίες όπως το Grown Ups, το Tale of Tales και στον Σωματοφύλακα του εκτελεστή. Η Χάγιεκ και ο Γάλλος δισεκατομμυριούχος, Φρανσουά-Ανρί Πινό, αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2007 και μόλις επτά μήνες αργότερα, η Χάγιεκ γέννησε την κόρη τους, Βαλεντίνα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 και δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν καλύτερη τοποθεσία και προορισμό για μήνα του μέλιτος από το Παρίσι! Το 2011 η σχέση τους δοκιμάστηκε με μια υπόθεση πατρότητας που στράφηκε εναντίον του Πινό από το σουπερμόντελ Λίντα Εβαντζελίστα. Παρότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς πως ήταν ο πατέρας του γιου της Εβαντζελίστα, ο Πινό τελικά τακτοποίησε το ζήτημα ιδιωτικά.

Δύο από τα πιο ανθεκτικά, δυνατά ζευγάρια του Χόλιγουντ, είναι ο σουπερστάρ της κάουντρι μουσικής, Κιθ Ούρμπαν και η σύζυγός του, Νικόλ Κίντμαν. Οι δυο τους έκαναν μια αυστραλιανή γαμήλια τελετή το 2006, μόλις έναν χρόνο μετά την συνάντησή τους σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες, μια μέρα που θα τους μείνει αξέχαστη. Από τότε, οι δυο τους είναι σχεδόν αχώριστοι, κάνοντας εμφανίσεις κυριολεκτικά παντού μαζί.

Το ζευγάρι έχει δύο αξιολάτρευτα παιδιά, όμως έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα σκανδαλοθηρικών εντύπων για ορισμένα σκάνδαλα. Μόλις τέσσερις μετά τον γάμο, ο Κιθ ξεκίνησε αποτοξίνωση από ναρκωτικές ουσίες. Σε μια συνέντευξή του αργότερα στο Rolling Stone το 2014, αποκάλυψε ότι η Κίντμαν είχε προγραμματίσει μια οργανωμένη παρέμβαση που τον οδήγησε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να αναλάβει δράση. Με τις περιουσίες των δυο του να συνδέονται, ο Κιθ και η Νικόλ κατέχουν περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.

ΜΑΪΚΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ – ΙΒΕΤ ΠΡΙΕΤΟ

Ο Μάικλ Τζόρνταν σίγουρα θεωρείται ένας θρύλος του NBA αλλά επίσης είναι εξίσου αναγνωρισμένος ως ένας φανταστικός επιχειρηματίας. Η αξία του εκτιμάται σε περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια δολάρια και θα έβγαζε νόημα αν έπαιρνε ορισμένα οικονομικά μέτρα πριν παντρευτεί την τωρινή του σύζυγο, το μοντέλο Ιβέτ Πριέτο.

Σίγουρα, θα πρέπει να πήρε το μάθημά του αφού παραχώρησε 168 εκατομμύρια δολάρια (αυτή τη στιγμή ισοδύναμα με 209 εκατομμύρια δολάρια) στην πρώην σύζυγό του, Χουανίτα Βανόι, μετά τον χωρισμό τους το 2006. Ο ίδιος και η Πριέτο, που είναι Κουβανο-Αμερικάνα, έχουν αποκτήσει δύο πανομοιότυπες τετράχρονες δίδυμες κόρες, τις οποίες ονόμασαν Ίζαμπελ και Βικτόρια.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΙΛΙ ΣΕΪ ΣΜΙΘ – ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ

Ο προηγούμενος πρωταγωνιστής του Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, είναι ένας άνδρας που υπήρξε δύο φορές τυχερός στον έρωτα. Παρόλα αυτά, οι εμπειρίες του σημαδεύτηκαν από την τραγωδία, καθώς η πρώτη του γυναίκα πέθανε μετά από μια μακρά μάχη με τον  καρκίνο των ωοθηκών. Επίσης έχασε την κόρη του το 2013 από την ίδια ακριβώς ασθένεια.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του ότι η Κίλι Σέι Σμιθ στάθηκε δίπλα του και στις δύο τραγωδίες. Οι δυο τους γιόρτασαν τα 25 χρόνια που είναι μαζί και την επέτειο των 17 χρόνων του γάμου τους, το 2018. Ο κόσμος δεν θα μπορούσε παρά να τα χάσει στη θέα των αξιαγάπητων φωτογραφιών και να παρακολουθήσει τα λόγια που ο Μπρόσναν μοιράστηκε μαζί του για την περίσταση.

Πηγή:tradingblvd.com

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours