Ψάχνεις για την απόλυτη φωτογραφία προφίλ, την οποία έχεις πολύ καιρό να αλλάξεις. Έχεις ήδη φτάσει στον καλοκαιρινό σου προορισμό ή είσαι σε κάποιο ειδυλλιακό τοπίο της πόλης (ναι, υπάρχουν και αυτά) και έχεις βρει το κατάλληλο spot για φωτογραφία. Και εκεί είναι που ξεκινάς να βάζεις σε ρόλο φωτογράφου την κολλητή ή τον αγαπημένο σου για να βγει επιτέλους η πολυπόθητη φωτογραφία.

Αλλάζεις πόζες, κοιτάς πάνω, δεξιά και αριστερά, το κλικ έχει πατηθεί πολλές φορές και έρχεται η ώρα που ζητάς στον «φωτογράφο» σου να δεις το αποτέλεσμα. Απογοήτευση! Δε σου αρέσει καμία φωτογραφία και αμέσως αναρωτιέσαι γιατί. Ενώ έχεις φορέσει το πιο στυλάτο outfit και τα statement αξεσουάρ σου, δεν είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Σίγουρα, παίζει κάποιον ρόλο η φωτογένεια που έχει η κάθε μία, αλλά εκτός αυτού, είναι πολύ σημαντικό και το spot που στέκεσαι, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ποζάρεις στο φακό του φωτογράφου σου. Στο παρακάτω βίντεο θα μάθεις αναλυτικά τις σωστές ώρες, τα σωστά σημεία και τα tips-κλειδιά για να βγάλεις την τέλεια, καλοκαιρινή φωτογραφία σου, η οποία θα συγκεντρώσει πληθώρα likes.

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα props, η στάση του σώματος και οι εκφράσεις του προσώπου μας και ποια είναι η απόλυτη ώρα της ημέρας για την τέλεια και πιο στυλάτη φωτογραφία που θα έχεις στο προφίλ σου; Αυτά και άλλα πολλά θα μάθεις στο βίντεο! Και μην ξεχνάς αυτό: λίγη παραπάνω εξάσκηση και το αληθινό σου χαμόγελο δε θα σε αφήσουν ποτέ εκτεθειμένη.

Cover photo: @brittanybathgate

Πηγή:queen.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours