Υπέροχες στιγμές με τις γυναίκες της ζωής του μοιράζεται ο Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού διαγράφει μία λαμπρή αθλητική πορεία, που, εκτός από τη σκληρή δουλειά εκτός γηπέδων, οφείλεται εν μέρει και στις δύο μεγάλες αγάπες του: τη σύντροφό του Ρακέλ Γιακόμπ και τη 2,5 ετών κόρη τους Μαρία Λεονόρ.

Το 29χρονο μοντέλο, που θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες της Πορτογαλίας έχει βάλε ‘γκολ’ στην καρδιά του τερματοφύλακα. Η Ρακέλ ήταν εκείνη που χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε στη διαδικασία να μετακομίσει, προκειμένου να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Ελλάδα, λόγω της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος γκολκίπερ των “ερυθρολεύκων” για τον οποίο ακούγονται σενάρια μεταγραφής το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνει τη διαμονή του στην Ελλάδα. Μαζί με την πανέμορφη σύντροφό του έχουν επιλέξει να μένουν, όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του, σε μία άνετη κατοικία στα νότια προάστια. Εκεί το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με τη μικρή Μαρία – Λεονόρ πέρασε όλο το διάστημα της καραντίνας, έχοντας την ευκαιρία να χαρούν πολλές οικογενειακές στιγμές.

Η αγάπη του Ζοζέ για τις δύο γυναίκες της ζωής του είναι τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να την αποτυπώσει και με τατουάζ πάνω στο σώμα του. Ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει ένα μεγάλο τατουάζ στο χέρι του με το σκίτσο της κόρης του, ενώ έχει “χτυπήσει” ένα ακόμα με τα αρχικά της συντρόφου του στον λαιμό του.

Πηγή: Reallife

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours