Τα έσοδα της 37χρονης τραγουδίστριας από το Τρινιντάντ ανήλθαν στα 100 εκατομμύρια δολάρια (92 εκατ. ευρώ)

Μετά από 11 χρόνια στο δισκογραφικό… κουρμπέτι και τέσσερα ευπώλητα άλμπουμ, η Νίκι Μινάζ έγραψε ιστορία ως η πλουσιότερη γυναίκα της ραπ μουσικής.

Τα έσοδα της 37χρονης ράπερ από το Τρινιντάντ ανήλθαν στα 100 εκατομμύρια δολάρια (92 εκατ. ευρώ), ανακοίνωσε η δισκογραφική της εταιρεία, Young Money στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για niki minaz

Σε ανάρτηση στο Twitter, η δισκογραφική εταιρία δημοσίευσε φωτογραφία της ράπερ με τίτλο “Η Μινάζ έχει γίνει η πρώτη γυναίκα ράπερ στην ιστορία με έσοδα 100 εκατομμυρίων δολαρίων”. Τα περιουσιακά της στοιχεία υπερβαίνουν κατά πολύ εκείνα της Κουίν Λατίφα (55 εκατομμύρια ευρώ), της Μίσι Ελιοτ (45 εκατομμύρια ευρώ) και της Λιλ Κιμ (15 εκατομμύρια ευρώ).

Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Μινάζ ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τη μουσική, ωστόσο έκανε μεγάλη επιστροφή με την επιτυχία “Yikes” στις αρχές του 2020.

Η 37χρονη εισήλθε στη μουσική σκηνή το 2009, σε ηλικία 26 ετών, στην Young Money του ράπερ Λιλ Γουέιν.

Μετά από 11 χρόνια στη μουσική βιομηχανία έφερε επανάσταση για τις γυναίκες ράπερ.

Στη διάρκεια της καριέρας της, η Μινάζ κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, που έγιναν πλατινένια. Η ράπερ έχει κάνει επίσης μια σειρά επιχειρηματικών προσπαθειών.

Το 2012, σύμφωνα με πληροφορίες, κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του American Idol.

Είναι συνιδιοκτήτρια της Tidal, συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας streaming μαζί με τους Τζέι Ζι, Μπιγιόνσε, Κάνιε Ουέστ, Αλίσια Κις και άλλους.

Η συνεργασία της με τις εταιρείες MAC, Pepsi και Adidas και πιο πρόσφατα με τον οίκο Fendi συνέβαλαν στην σημαντική αύξηση της περιουσίας της.

Πηγή:protagon.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours