Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Εύα Καϊλή

Η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και ο σύντροφός της κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης της κόρης τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή, η οποία με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι είχαν αποφασίσει να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη.

Οπως ανέφερε το περιοδικό ΟΚ, η γέννηση έγινε στις 24 Φεβρουαρίου. Το κοριτσάκι θα ονομαστεί Αριάνα.

Η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η 42χρονη πολιτικός έφερε στον κόσμο τον Φεβρουάριο ένα κοριτσάκι, ωστόσο κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ διατηρεί τα τελευταία δύο χρόνια δεσμό με τον Ιταλό Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα για τη μητρότητα: «Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, η μόνιμη στέγη του ζευγαριού είναι στην Αθήνα, όπου ζει και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, με την οικογένειά της.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours