Για κάποιες γυναίκες είναι ένα λευκό μπλουζάκι. Για άλλες είναι ένα skinny παντελόνι. Αλλά για εμάς, το καλύτερο κομμάτι όταν δεν έχουμε ιδέα τι να φορέσουμε, είναι μια μαύρη φούστα. Δεν έχει σημασία αν προτιμάς κοντή ή maxi, σατέν ή δερμάτινη, μια κλασική μαύρη φούστα είναι η απόλυτη βάση για κάθε σου εμφάνιση.

Έχοντας αυτό κατά νου, συγκεντρώσαμε 5 κομψά outfits για όλες τις εποχές και τις περιστάσεις – και ναι, κάθε look περιλαμβάνει μια μαύρη φούστα. Σημειώστε τα αγαπημένα σας για να τα χρησιμοποιήσετε τα πρωινά εκείνα που δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Pencil φούστα

Λόγω του χαρακτήρα της ως βασικό ένδυμα εργασίας, η pencil φούστα μπορεί να είναι λίγο αποπνικτική όταν φοριέται εκτός γραφείου. Αλλά όταν τη συνδυάσεις με ένα denim cropped τζάκετ που είναι κουμπωμένο, ώστε να κάνει τη μέση να φαίνεται πιο λεπτή, τότε όλο το look φαίνεται πολύ πιο μοντέρνο.

Σε γραμμή Α

Δεν χρειάζεται να καλύπτεις το σώμα σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια με ένα μόνο χρώμα. Δοκίμασε να συνδυάσεις τη μακριά μαύρη φούστα σου με πιο φωτεινές αποχρώσεις, όπως το κίτρινο ζιβάγκο της φωτογραφίας. Ολοκλήρωσε το look με ένα statement ζευγάρι μπότες.

Mini φούστα

Οι μίνι φούστες είναι απλά υπέροχες αφού δίνουν επιπλέον μήκος στα πόδια. Αποδεικνύεται μάλιστα ότι ένα μαύρο καλσόν σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια, μπορούν να τονίσουν ακόμα περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Συνδυάστε τη με ένα χοντρό πλεκτό αντί για μεταξωτή μπλούζα, για ένα πιο casual ντύσιμο.

Slip φούστα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό, κορίτσια! Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει όλα τα αγαπημένα κομμάτια από τη ντουλάπα σας και είναι κατάλληλος από μια μέρα στο γραφείο μέχρι ψώνια, ακόμη και δείπνο με φίλους. Το μυστικό βρίσκεται στη φούστα: το σατινέ φινίρισμα και το μεταξένιο υλικό αναβαθμίζουν ένα απλό μπλουζάκι, ενώ τα πέδιλα κάνουν ακόμα πιο κομψή την εμφάνιση.

Maxi φούστα

Οι πολύ μακριές φούστες έχουν την τάση να τραβούν την προσοχή και να κάνουν το κάτω μέρος να χάνει ουσιαστικά το σχήμα του, ειδικά όταν έχουν σκούρο χρώμα. Δοκιμάστε να τις συνδυάσετε με κομμάτια που είναι είτε ανοιχτόχρωμα ή τονίζουν μερικώς τη σιλουέτα σας, όπως ένα cropped τζάκετ που αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Πηγή:infowoman.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours