Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νέες συγκλονιστικές δηλώσεις: «Θα βάλω θηλιά στον λαιμό μου…»

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη με ένα συγκλονιστικό της μήνυμα ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, σχετικά με το αν έχει αποταθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη απαντά: «Συνέχεια στέλνω επιστολές. Έχω στείλει και στην υπουργό και στη λυρική σκηνή αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Το καλοκαίρι το Υπουργείο Πολιτισμού έκανε 270 παραστάσεις. Δε μου έδωσαν ούτε μία συναυλία για να γιορτάσουμε τα 95 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα μου. Αντιθέτως, στην Εστουδιαντίνα έδωσαν 14 συναυλίες, γιατί εκεί μεσολάβησαν άλλοι. Εμείς πηγαίνουμε με το σταυρό στο χέρι. Και τα λέω πλέον αλλά έξω απ’ τα δόντια, γιατί σαν κι εμένα είναι και οι άλλοι μουσικοί που πεινάνε. Και όταν λέμε ότι πεινάμε, πεινάμε στην κυριολεξία».

O πατέρας της, Μίκης Θεοδωράκης, γνωρίζει το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται; Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά: «Ο πατέρας μου πονάει για όσα συμβαίνουν πάνω σε αυτό το θέμα. Φυσικά και γνωρίζει τα πάντα. Κάθε φορά που γράφω μια επιστολή στην κυρία Μενδώνη μου δίνει την άδεια την στέλνω και στον πρωθυπουργό. Έχω στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: Μία τον Μάιο, μία το Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο. Και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Τους πρότεινα να κάνουμε ακόμα και διαδικτυακή συναυλία προκειμένου να ζήσουμε κι εμείς με κάποιο τρόπο. Δε βρήκα καμία ανταπόκριση».

Τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα; Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά: «Να πεθάνω. Δεν έχω άλλη επιλογή…».

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours