Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε όλη την εγκυμοσύνη της στη Ζυρίχη όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Ηλιάκη η οποία προχθές έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε κλινική της Ζυρίχης, όπου και εργάζεται ως γυναικολόγος ο σύντροφός της.

Η ευτυχισμένη μανούλα έκανε σήμερα ένα instastory με το νεογέννητο να της κρατά σφιχτά το δάχτυλο.

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Ηλιάκη πέρασε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της στην Ελβετία, για να βρίσκεται κοντά στον σύντροφό της, κάτι που δεν της ήταν και τόσο εύκολο, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καραβάτου, μέσα από τη Φωλιά των Κου Κου, μίλησε ζωντανά με τον σύντροφο της Μαρίας Ηλιάκη, Στέλιο Μανουσάκη οποίος ήταν πανευτυχής που έγινε πατέρας και αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τη γέννα.

Λίγο πριν εκείνος ωστόσο βγει στον αέρα της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου ξέσπασε σε κλάματα αναφερόμενη στην καλή της φίλη Μαρία Ηλιάκη.

“Τις τελευταίες μέρες ζω μεγάλες συγκινήσεις. Άλλες είναι καλές, άλλες όχι. Και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη, γιατί αυτό είναι το σωστό.

Την Κυριακή ήταν μια μέρα που δεν κατάφερα να μείνω ψύχραιμη γιατί αργά το απόγευμα μίλησα με τη Μαρία μου για τελευταία φορά σε face time πριν γίνει μαμά. Ήταν πολύ συγκινητικό. Ήταν με τον Στέλιο στο σπίτι τους και ήταν χαρούμενη πολύ. Είχε πάει την προηγούμενη ημέρα στο κομμωτήριο για να τη δει η κόρη της όμορφη. Εγώ την είδα τη Μαρία. Είναι η πιο όμορφη μαμά που έχω δει μπροστά μου.

Έχω ταχυπαλμία τώρα που σας μιλάω. Γεννήθηκε χθες στις 2 το μεσημέρι. Είναι υγιέστατη, είναι μια κούκλα. Η Μαρία λέει πως έχει πάρει τα χείλια της. Εγώ πιστεύω πως μοιάζει στον μπαμπά της. Αυτόν τον υπέροχο τύπο που άλλαξε τη ζωή της Μαρίας” είπε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια μίλησε τηλεφωνικά ο Στέλιος Μανουσάκης, που ανέφερε:

“Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Έχει μερικούς πόνους λόγω της καισαρικής. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες.

Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Είδα τη Μαρία να λάμπει. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό. Θα έρθουμε σύντομα στην Ελλάδα και θα κάνουμε ένα γλέντι που να αρμόζει”.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours