Εξελίξεις στις ζωές των ζωδίων φέρνει το 2021 το οποίο αναμένεται πλούσιο σε γεγονότα, με συνεχείς εναλλαγές σκηνικού.

Το μόνο φωτεινό σημείο στην ζωή πολλών θα είναι η συναισθηματική ζωή, που φαίνεται να απορροφά τις δύσκολες δονήσεις από τα υπόλοιπα κεφάλαια της ζωής μας και να μας δίνει μια κάποια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας, σε μια δύσκολη, μεταβατική εποχή, που τα πάντα αλλάζουν γοργά γύρω μας.

Οι ευνοϊκές όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης, του Άρη, του Δία και του Ποσειδώνα, διάσπαρτες μέσα στη χρονιά, δημιουργούν συνθήκες κατάλληλες για την άνθιση του έρωτα, ιδίως μέσα στην άνοιξη και το φθινόπωρο. Η αγάπη θα φέρει την ελπίδα στην ζωή μας και με ανανεωμένη διάθεση αλλά και τονωμένη αυτοπεποίθηση θα μπορέσουμε να βρούμε ευκολότερα διεξόδους σε προβληματισμούς και ζητήματα που θα αναφύονται στην πορεία μας. Τα συναισθήματα θα είναι τώρα πιο βαθιά και ειλικρινή, μετά από την περιπέτεια που βιώσαμε το 2020, η ανάγκη για πραγματική επαφή πολύ πιο έντονη από ποτέ. Και η ανάγκη μας αυτή θα θέσει την σωστή βάση για τις συναισθηματικές σας σχέσεις, ανεξάρτητα από ηλικία, φυλή, κοινωνική τάξη, βιώματα ή οποιαδήποτε άλλα χαρακτηριστικά, που μέχρι τώρα αποτελούσαν εμπόδια στην μεταξύ μας προσέγγιση.

Λίγο πολύ όλοι μας θα έχουμε καλή τύχη στην συναισθηματική μας ζωή μέσα στο 2021, όσοι όμως είναι ελεύθεροι και αναζητούν το ταίρι τους, εάν ανήκουν στα παρακάτω πέντε τυχερά ζώδια της χρονιάς, θα έχουν πολύ πιο μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν οι ευχές τους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι πραγματικά ευνοημένοι μέσα στο 2021! Τα άστρα τους υπόσχονται έρωτες και σχέσεις που να βασίζονται σε ευγενή συναισθήματα, μακριά από συμφέροντα και κρυφές επιδιώξεις. Μόνο η αγάπη, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός θα έχουν θέση στις σχέσεις την χρονιά αυτή. Ο έρωτας αναμένεται να λάβει επικές διαστάσεις και να γεννήσει μυθιστορηματικές σχέσεις! Οι νέες σχέσεις θα είναι με το ξεκίνημα τους σοβαρές και προσανατολισμένες στο μέλλον, σε μια κοινή πορεία και προγραμματισμό ζωής από τα πρώιμα στάδια. Θα υπάρξουν συζητήσεις για παιδιά, για συγκατοίκηση ή για δεσμεύσεις πολύ πιο σύντομα από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχατε μέχρι στιγμής. Η ευνοϊκότερη περίοδος για την συναισθηματική ζωή για το ζώδιο σας είναι το φθινόπωρο, χωρίς να αποκλείονται και οι άλλες εποχές του έτους.

Ζυγοί
Οι Ζυγοί θα απολαύσουν αρκετή εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής τους μέσα στο 2021, τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί για αυτούς με την αρμονία στην προσωπική τους ζωή. Είναι ένα ζώδιο που δεν αντέχει την μοναξιά, ούτε όμως και τις δύσκολες, τοξικές σχέσεις. Αποζητούν την ηρεμία και την ισορροπία στην προσωπική τους ζωή, αναζητούν ωστόσο το ιδανικό και το τέλειο στις σχέσεις τους, κάτι που είναι ανέφικτο. Και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν και το αποδεχτούν, τόσο πιο εύκολα θα συμβιβαστούν με τις αδυναμίες του συντρόφου τους και θα βρουν τρόπους να ζήσουν την ευτυχία που ονειρεύονται. Η καλύτερη περίοδος του έτους για τους Ζυγούς είναι ο Φεβρουάριος, καθώς στις 11/2 λαμβάνει χώρα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στον Υδροχόο, χαρίζοντάς τους μια άνευ προηγουμένου τύχη σε συναισθηματικά ζητήματα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα δώρα του σύμπαντος, φίλοι Ζυγοί!

Τοξότες
Οι Τοξότες αναμένεται να έχουν μια ιδιαίτερα έντονη κοινωνική ζωή μέσα στο 2021. Είναι ένα ζώδιο που δεν αντέχει τους περιορισμούς και το 2020 ήταν πραγματικό μαρτύριο για αυτούς. Την καινούρια χρονιά θα πάρουν το αίμα τους πίσω, με πολλές εξόδους, άπειρες νέες γνωριμίες, τόσο διαδικτυακές όσο και δια ζώσης, και ταξίδια ή εκδρομές, όποτε το επιτρέψουν και πάλι οι συνθήκες. Οι περίοδοι που ευνοούν ιδιαίτερα τις ρομαντικές τους γνωριμίες σε σοβαρές προοπτικές για το μέλλον είναι το τρίτο δεκαήμερο του Μαρτίου, καθώς και τα τέλη του Οκτωβρίου. Εάν ενδιαφέρεστε για μια σταθερή σχέση ή έχετε στο στόχαστρο σας κάποιο πρόσωπο, ας έχετε το νου σας τις περιόδους αυτές. Η πιθανότητα να βρείτε την ευτυχία στις κοινωνικές σας επαφές είναι μεγάλη!

Αιγόκεροι
Οι Αιγόκεροι μπορούν να περιμένουν θετικές αλλαγές σε όλα τα μέτωπά της ζωής τους μέσα στο 2021, συμπεριλαμβανόμενης και της συναισθηματικής του ζωής. Η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο τους, έφερε περιορισμούς και στασιμότητα στην προσωπική τους ζωή, πέτρωσε και πάγωσε την καρδιά τους και εξανέμισε κάθε ελπίδα τους για έναν νέο έρωτα. Με το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, ο κάθε μήνας που περνάει θα γεννά καινούριες ελπίδες για αναγέννηση της συναισθηματικής τους ζωής. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θα συνειδητοποιήσουν ωστόσο ότι έχουν “σκουριάσει”, έχουν χάσει την άνεση και τη φινέτσα τους στο φλερτ και στο παιχνίδι της αποπλάνησης και ότι θα πρέπει να ξαναβρούν τη φόρμα τους. Ας βιαστούν όμως, γιατί στις 23 Απριλίου πραγματοποιείται η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού στον Ταύρο, μια όψη που προβλέπεται να συγκλονίσει την προσωπική ζωή των Αιγόκερων! Υπό την επίδρασή της ευνοούνται οι συναντήσεις κάτω από περίεργες συνθήκες ή με ασυνήθιστα άτομα, καθώς και η γέννηση ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Μπορεί όμως και να γεννηθούν από το πουθενά συναισθήματα για ένα άτομο που γνωρίζουν ήδη, αλλά που δεν τους πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσαν να το δουν ρομαντικά.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours