To online dating στην Ελλάδα έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο ήδη από την περασμένη δεκαετία. Χιλιάδες Έλληνες αναζητούν περιστασιακές (και μη) γνωριμίες μέσα από την άνεση του κινητού τους ή του υπολογιστή τους.

Έλα παραδέξου το, έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ site γνωριμιών για να γνωρίσεις γυναίκες. Το θέμα όμως είναι, λειτουργούν οι εφαρμογές γνωριμιών στην Ελλάδα; Και τι εννοώ: Μπορείς να γνωρίσεις μια όμορφη και ποιοτική γυναίκα μέσω ίντερνετ;

Το ίντερνετ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας πλέον. Σύμφωνα με έρευνες, το 40% των ζευγαριών στην Αμερική γνωρίζονται πλέον μέσω διαδικτύου. Στην Ελλάδα ακριβή νούμερα δεν έχουμε, αλλά σίγουρα όλοι έχετε κάποιον γνωστό που έχει βρει το έτερο του ήμισυ μέσα από κάποιο dating website.

Στην Ελλάδα το πιο γνωστό app για γνωριμίες είναι προφανώς το Tinder, που ωστόσο είναι υπερκορεσμένο από μικρές ηλικίες και ανθρώπους που “σκοτώνουν” το χρόνο τους. Μπορεί να έχεις διαπιστώσει κι εσύ, πως το Tinder στην Ελλάδα δύσκολα δουλεύει. Το καλό είναι, πως εμείς κάναμε την έρευνα για εσένα και καταλήξαμε σε 4 νέες ιστοσελίδες γνωριμιών που φέρνουν αποτελέσματα στην χώρα μας – και είναι δωρεάν! Ας τα δούμε με τη σειρά!

LovaDate

Το LovaDate είναι το πρώτο site που δοκιμάσαμε. Διστακτικοί στην αρχή, καθώς δεν είχαμε πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο site γνωριμιών. Μετά την δωρεάν εγγραφή και το – προς έκπληξή μας – εύκολο και γρήγορο σετάρισμα του προφίλ ξεκινήσαμε να μιλάμε με γυναίκες στην περιοχή μας.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, εδώ τα άτομα του αντίθετου φύλου (στην περίπτωσή μας γυναίκες) ήξεραν τι ήθελαν και δεν έψαχναν απλά να περάσουν την ώρα τους. Το LovaDate είναι site γνωριμιών και έτσι το αντιμετωπίζουν οι χρήστες του. Μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι πολύ διαδεδομένο αλλά δεκάδες νέα μέλη γράφονται καθημερινά. Η βάση των χρηστών ολοένα και μεγαλώνει, ενώ το θετικό είναι πως λειτουργεί πολύ καλά και στην ελληνική επαρχία. Για παράδειγμα, πολλά από τα μέλη μένουν στην Κόρινθο, στην Σπάρτη, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη κλπ. Σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε πέντε λεπτά ώστε να φτιάξετε έναν λογαριασμό και να ξεκινήσετε να γνωρίζετε γυναίκες στην περιοχή σας!

CupidTaste

To δεύτερο site της λίστας μας είναι μία νέα προσθήκη στο οικοσύστημα των dating websites. Το CupidTaste μας έρχεται από την Ιταλία, και μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην γειτονική χώρα ξεκίνησε να λειτουργεί και στην Ελλάδα. Το CupidTaste, είναι ένα συνδρομητικό website γνωριμιών, που ωστόσο αυτή τη στιγμή προσφέρει δωρεάν την εγγραφή προκειμένου να προωθηθεί και στην χώρα μας. Το θετικό είναι πως αν γραφτείτε τώρα, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή μελλοντικά.

Η εμπειρία μας από το CupidTaste ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Ωστόσο, όντας νέο site σίγουρα η βάση χρηστών είναι αυτή τη στιγμή αρκετά μικρή και αν μένετε στην επαρχία ίσως να δυσκολευτείτε να βρείτε άτομα για να μιλήσετε. Η πρότασή μας είναι όμως να κάνετε την εγγραφή ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσετε συνδρομή στο μέλλον. Η συνδρομή στην Ιταλία είναι στα 9.99€ τον μήνα, κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στην χώρα μας. Για να επιβεβαιωθεί η δωρεάν είσοδός σας θα πρέπει να επιβεβαιώσετε και το email μέσα από το link που θα σας έρθει στο inbox σας.

MaxxLove

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του MaxxLove. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην χώρα μας εδώ και μερικούς μήνες, και αποτελεί μία απολύτως δωρεάν ιστοσελίδα γνωριμιών. Το MaxxLove διαθέτει ήδη μεγάλη βάση χρηστών και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε άτομα να επικοινωνήσετε.

Στα θετικά του είναι πως κατηγοριοποιεί τους χρήστες βάσει φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον αλγόριθμο προτάσεων. Κατά την εγγραφή σας, δηλώνετε και Πόλη Διαμονής, με στόχο να σας προτείνει άτομα που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά σας. Σίγουρα οι επιλογές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι περισσότερες, αλλά πολλά μέλη βρίσκονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Οι γυναίκες που συνομιλήσαμε ήταν φιλικές και κοινωνικές, ενώ φαίνεται να επιδίωκαν την φυσική επαφή.

Χadult18Χ

Αφήσαμε για τελευταίο το προσωπικό μας αγαπημένο. Το xadult18x δεν είναι ένα ακόμα site γνωριμιών. Είναι ένα site που αφορά γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και τους άντρες που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κοινό.

Σε αυτό το link βρίσκεται η εγγραφή για το ανδρικό κοινό, είναι απολύτως δωρεάν και αμέσως μετά την σύντομη αυτή διαδικασία σας εμφανίζεται το κεντρικό πάνελ του xadult18x. Απλό και εύχρηστο, σας επιτρέπει να φιλτράρετε τις διαθέσιμες γυναίκες βάσει ηλικίας, περιοχής και άλλων χαρακτηριστικών (πχ χρώμα μαλλιών) και να ξεκινήσετε το… παιχνίδι!

Οι γυναίκες και εδώ είναι ιδιαίτερα φιλικές και όπως και το ίδιο το xadult18x αναφέρει, γνωρίζουν τι θέλουν. Αν ανήκετε σε αυτό το κοινό που αναζητά μία ώριμη κυρία, τότε μην χάνετε χρόνο.

Πηγή:topsitegnorimion.com

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours