Η Άντζυ Σαμίου τα τελευταία χρόνια δίνει σπάνια συνεντεύξεις καθώς έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, πρόσφατα, μίλησε στο “Κουτί της Πανδώρας” και στον Αντώνη Μποσκοΐτή και ισχυρίστηκε πως στην εφηβεία της δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από ιερωμένο.

“Οι γονείς μου δεν πήγαιναν τακτικά στην εκκλησία, εκτός από τις γιορτές. Εγώ πάλι είχα λατρεία με το Θείο, με το Θεϊκό. Το ένιωθα σαν κάτι υπερβατικό και χανόμουν μες την εκκλησία με τις ώρες. Δεν μπορούσαν να με μαζέψουν. Κάτι αναζητούσα, που δεν το βρήκα και στο τέλος με πλήγωσε. Στην εφηβεία μου έφαγα το πρώτο χαστούκι από σeξουαλική παρενόχληση ιερωμένου και πάγωσα μέσα μου. Απομακρύνθηκα τελείως. Ουσιαστικά άνοιξαν τα μάτια μου, αυτό δεν σήμαινε όμως ότι δεν ήθελα να μάθω γιατί ήρθαμε εδώ και τι κάνουμε” ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζυ Σαμίου.

Ποια ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας: “Τρόμαξα, ήμουν παιδί εξάλλου. Σηκώθηκα κι έφυγα, τίποτα άλλο. Το ίδιο με ακολουθούσε μετά στις δουλειές, ξέρετε, ένα ωραίο κορίτσι κλπ. που πάντα το’χει αυτό το πρόβλημα της παρενόχλησης. Και ποια γυναίκα δεν το έχει, ειδικά στη δουλειά μέσα που ήμουν εγώ;”

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours